2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Κοπή βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗΚΕΠΑΟ).

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε σύσκεψη παρουσία του Πρόεδρου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Καββαθά Γεώργιου.

Στην εκδήλωση, που έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ορεστιάδας και τη στήριξη του Επιμελητηρίου Έβρου, παραβρέθηκαν εκτός από τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Επαγγελματιών Ορεστιάδας οι κ. Σαρδάνης Ζήσης και Ραδιόγλου Νικόλαος ως εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Έβρου οι Βουλευτές Έβρου κ. Δημοσχάκης Αναστάσιος και κ. Κελέτσης Σταύρος, η κ. Γκιλιλούδη Χριστίνα, ο κ. Δημούτσης Παντελής και ο κ. Σταυρίδης Απόστολος, αντιδήμαρχοι του Δήμου Ορεστιάδας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διδυμοτείχου κ. Δερμεντζόγλου Χρήστος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών κ. Κοτσαμπάς Σωτήριος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Καβάλας κ. Χατζηχρήστος Θεόδωρος με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ξάνθης κ. Τσιακίρογλου Μαίρη, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης κ. Βαφειάδης Ανέστης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιοτεχνιών-Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου κ. Τσιακίρης Γεώργιος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας κ. Μυλωνά Φιλιώ, καθώς και εκπρόσωποι των Σωματείων – Μελών της Ομοσπονδίας Έβρου κ. Διαμαντίδης Ηλίας, Παπακωνσταντίνου Δημήτριος Τσιαμίτας Θεόδωρος και πλήθος επαγγελματιών της περιοχής.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες όπως το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, η σύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, η ψηφιακή κάρτα εργασίας, η πρόσβαση των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών στο τραπεζικό σύστημα αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ακριτικός Έβρος και γενικότερα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπως το διασυνοριακό εμπόριο και το έντονο δημογραφικό πρόβλημα.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην Αντιπρόεδρο της Συντεχνίας Κουρέων-Κομμωτών Αλεξανδρούπολης κ. Δανογλίδου Νίτσα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χατζάκης Τριαντάφυλλος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Related posts

Έσβησε η φωτιά στην περιοχή των Λαγυνών του δήμου Σουφλίου

editor

Σαμοθράκη: Σκύλος «μύρισε» τα ναρκωτικά που έστειλαν σε 34χρονο με κούριερ

editor

Προχωρά η διαδικασία για προσλήψεις στο «Βοήθεια στο σπίτι»

admin
02/05/2024 6:03