27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Σταύρος Σταυράκογλου: Στήριξη της δημοτικής αρχής για την αποκατάσταση της διαφάνειας και την πάταξη της διαφθοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΡΧΗ” στο δήμο Αλεξανδρούπολης Σταύρος Σταυράκογλου, έχει ξεκινήσει ήδη σειρά επαφών και επικοινωνιών με αρμόδιους φορείς και ελεγκτικές ανεξάρτητες αρχές, προκειμένου να υποστηρίξει και τη δημοτική αρχή στην προσπάθειά της για την αποκατάσταση της διαφάνειας σε όλες τις υπηρεσίες και τις δομές του δήμου Αλεξανδρούπολης.

«Προεκλογικά ως παράταξη είχαμε δεσμευτεί ρητά και επανειλημμένα απέναντι στους συνδημότες μας ότι ένας βασικός άξονας της αποστολής μας στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι να υπηρετήσουμε την διαφάνεια και την χρηστή διαχείριση της περιουσίας των δημοτών.

Είμαστε αποφασισμένοι να το πράξουμε οργανωμένα και με σοβαρότητα και καλούμε όλους όσους το επιθυμούν να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια» δήλωσε ο κ. Σταυράκογλου και συνέχισε λέγοντας «είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε κάθε ενέργεια της δημοτικής αρχής προς αυτή την κατεύθυνση. Έχουμε ήδη ξεκινήσει σειρά επαφών με φορείς, υπηρεσίες και ανεξάρτητες αρχές προκειμένου να ενημερωθούμε για τις διαδικασίες που τηρούνται στους ελέγχους, τα ευρήματα, τα πορίσματα και τις κυρώσεις!

Θα καταθέσουμε στους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς σημαντικό υλικό και σοβαρές περιπτώσεις που έχουμε εντοπίσει και χρήζουν περαιτέρω βαθιάς διερεύνησης. Και φυσικά θα ενημερώνουμε αναλυτικά και τακτικά για κάθε μας ενέργεια το Δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες.»

Related posts

ΑΜΘ: Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

admin

Δ.Δαρούσης: “Μεγάλη ανάγκη από ηλεκτρικές & οικιακές συσκευές στον Δήμο Σουφλίου”

editor

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τη Eurobank στο Λύκειο Φερών

editor
27/04/2024 15:36