28 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Μαθητής κατέκτησε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

Πλήρη υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια (UPENN) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κατέκτησε ο μαθητής της Γ’ τάξης του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Δελιακίδης, ύστερα από ένα σερί επιτυχιών σε διαγωνισμούς, συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα Επιστημόνων και στην απόκτηση Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας στην ηλικία των 16 χρόνων.

Ο νεαρός μαθητής πέρασε μετά από εξετάσεις στο Αμερικανικό Σύστημα Εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, που είναι η επιλογή του στο τμήμα Electrical Engineering and Applied Sciences του Πανεπιστημίου UPENN με πλήρη υποτροφία στη διάρκεια των σπουδών του. Το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια κατατάσσεται ως το 5ο καλύτερο πανεπιστήμιο της Αμερικής. Είναι ένα από τα πιο επιλεκτικά ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης στις ΗΠΑ και παγκοσμίως.

Οι εκπαιδευτικοί του 4ου ΓΕΛ εύχονται θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Δελιακίδη καθώς μετά από μεγάλες προσπάθειες και υπομονή οι κόποι του ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Ένα αποτέλεσμα υπομονής και επιμονής, αρετές που πάντα με κάποιο τρόπο , σε κάποιο χρόνο ανταμείβονται. Συγχαρητήρια Δημήτρη και καλή επιτυχία στο δρόμο που θα ακολουθήσεις! Θερμά συγχαρητήρια».

Πηγή: evrostanea

Related posts

ΟΑΕΔ : Αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων – Οι δικαιούχοι

admin

Αλεξανδρούπολη: Την Κυριακή θα εορταστεί η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

editor

Χανιά: Στη Σούδα το Αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Gerald Ford»

editor
28/04/2024 14:26