27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Το παγοδρόμιο «βυθίστηκε» στις λάσπες – Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Από όπου και να την πιάσεις την υπόθεση …λασποδρόμιο στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, λερώνεσαι. Και λέμε «λασποδρόμιο», καθώς μόνο παγοδρόμιο δεν θυμίζει η κατασκευή που κόστισε πανάκριβα στους κατοίκους του δήμου και βρίσκεται στο Πάρκο των Χριστουγέννων.

  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση που έχει αναρτηθεί στο Διαύγεια, η διοίκηση του κ. Ζαμπούκη, ενέκρινε την απευθείας ανάθεση για ενοικίαση και λειτουργία παγοδρομίου από 07.12.2023 έως 02.1.2024 με κόστος για το δήμο 37.000 ευρώ.

  Βέβαια, πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και αυτό που βλέπει κανείς είναι ένα λασποδρόμιο και όχι ένα παγοδρόμιο που θα έπρεπε να λειτουργεί από τις 7 Δεκεμβρίου (!). Είναι πραγματικά ντροπή για την δημοτική αρχή αυτή η κατάσταση. Η απευθείας ανάθεση προέβλεπε στην εγκατάσταση παγοδρομίου σκεπαστού τύπου με τη χρήση λυόμενης αίθουσας 200 τ.μ. και πίστας παγοδρομίου 200 τ.μ. εντός αυτής το οποίο θα είναι έτοιμο από τις 7 Δεκεμβρίου 2023 και αντί για αυτό ο κόσμος προσέχει μην έχει κάποιο ατύχημα από τις λάσπες, όπως φαίνεται και στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Σε ποιους δρόμους θα γίνονται εργασίες για το φυσικό αέριο

editor

Έβρος: Αποζημίωση σε 690 δικαιούχους από τον ΕΛΓΑ

editor

Η ακρίβεια αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών – Στρέφονται στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

editor
27/04/2024 10:17