28 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης από τη Νέα Υόρκη στέλνει την αγάπη του (βίντεο)

Ο πολυβραβευμένος Εβρίτης ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρένος Χαραλαμπίδης από την Αμερική, όπου βρίσκεται με αφορμή τη βράβευσή του με τη ρετροσπεκτίβα στην κινηματογραφική του πορεία στο Greek Film Expo της Νέας Υόρκης, στέλνει την στήριξη του στον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Σταύρο Σταυράκογλου.

Δείτε το βίντεο:

Η καλλιτεχνική πορεία του Ρένου Χαραλαμπίδη μετρά πάνω από 25 χρόνια. Μας ταξιδεύει στη δική του Αθήνα μέσα από τους προσωπικούς του προβληματισμούς για τη σύγχρονη αθηναϊκή ζωή που πραγματεύεται στον πυρήνα κάθε ταινίας του και παράλληλα μοιράζεται μαζί μας ποια θεωρεί την κινηματογραφική του Ιθάκη καθώς και λεπτομέρειες της νέας του ταινίας «Νυχτερινός Εκφωνητής» που θα κυκλοφορήσει το 2024.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης Ρένος Χαραλαμπίδης τιμάται στη Νέα Υόρκη με μια ρετροσπεκτίβα και θα δώσει το παρόν σε ένα ξεχωριστό διήμερο στο Μουσείο Κινούμενης Εικόνας στην Αστόρια (13-15 Οκτωβρίου 2023). Παράλληλα, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Κινηματογράφου ΗΠΑ – Hellenic Film Society USA, έκθεση φωτογραφίας από τα παρασκήνια της ταινίας του “Τέσσερα Μαύρα κουστούμια”.

NEW YORK GREEK FILM EXPO

Related posts

Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Οργάνωσης & διαχείρισης αθλητισμού – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

editor

940.000 ευρώ στο Δήμο Σαμοθράκης για προμήθεια κινητού εξοπλισμού από το Υπουργείο Περιβάλλοντος

editor

Συναγερμός στο Λιμενικό: Τουρκικά αλιευτικά έφτασαν πρώτη φορά στη Γαύδο – Κατέπλευσαν στη Σούδα λόγω καιρού

editor
28/04/2024 17:45