19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Οργάνωσης & διαχείρισης αθλητισμού – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Χαιρετισμός Διευθυντή Εργαστηρίου

Καλώς ήλθατε στο Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής (iSportManagement LAB).

Το Εργαστήριο του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού ιδρύθηκε με την 5961/07-08-2015 απόφαση ίδρυσης εργαστηρίου με τίτλο «Ίδρυση Εργαστηρίου με την ονομασία «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΦΕΚ 1911/08-09-2015, τ. Β΄) και είναι ένα από τα θεσμοθετημένα εργαστήρια του Πανεπιστημίου (Φ.Ε.Κ. ιδρύσεως).

Το iSportManagement LAB έχει ως κύρια αποστολή και στόχο να παρέχει υψηλής στάθμης ερευνητικές, εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα αιχμής που άπτονται της Διοίκησης του Αθλητισμού (Sport Management), της Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στον επιστημονικό χώρο της Διοίκησης του Αθλητισμού, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις σε εθνικό, ευρωπαικό, αλλά και διεθνές επίπεδο και αξιοποιώντας τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες. Τα πεδία εφαρμογής των προαναφερομένων γνωστικών αντικειμένων είναι οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (Επαγγελματικός & Ερασιτεχνικός Αθλητισμός, Πολιτισμός, Εκπαίδευση, Επιμόρφωση, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημόσια Διοίκηση, Τουρισμός, Αναψυχή κ.α).

Εύχομαι η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου μας να αποτελέσει μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία.

Παναγιώτης Δ. Αλεξόπουλος

Διευθυντής Εργαστηρίου

Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής

 

Related posts

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

ΟΕΓΑ: Δόλιες και εσκεμμένες ενέργειες αποσκοπούν στην διατάραξη του προγράμματος τους συλλόγου μας

editor

Σχολικά γεύματα 2020 -2021: Τα σχολεία του Έβρου που εντάσσονται στο πρόγραμμα

editor
19/04/2024 15:47