27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Η Ελένη των αναθέσεων

1.000.000 € για συμβουλευτιλίκια, θεάματα και κυριλίκια με απευθείας αναθέσεις μέσα σε 1,5 χρόνο.

Η ΕΛΕΝΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ελένη Ιντζεπελίδου τροφοδοτεί με χρήμα όλη την Ελλάδα με καταιγίδα αμέτρητων απευθείας αναθέσεων των 37.200 € η καθεμιά (συμπτωματικά).

Ψάξαμε λίγο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και βρήκαμε συμβούλους επί συμβούλων που επέλεξε η Ελένη των Χρημάτων μαζί με τον μεγάλο ΑΠΟΝΤΑ, που έχουν έδρα Τρίκαλα, Κοζάνη, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Πανόραμα, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Λάρισα, Καλλιθέα, Αθήνα, Καλαμάτα, Μαρούσι και άλλες πόλεις.

Επίσης είδαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ δαπάνες για θεάματα, πανηγύρια, εγκαίνια, χορούς και συναυλίες όπως 123.000 € για ζωγραφιές γκράφιτι, 167.000 € για εκδηλώσεις στην του δημάρχου, 105.000 € για εκδηλώσεις στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του τον Σίμο, 62.000 € για κουρτίνες, καναπέδες, πόρτες, ντουλάπες, γραφεία, καρέκλες σε γνωστούς θερμούς υποστηρικτές τους, 37.200 € για μαθήματα χορού σε απόρους συμπολίτες και άλλες Με αυτές τις δαπάνες – αέρα πατέρα – φτάσαμε στο 1.000.000 €.

Ένα εκατομμύριο ευρώ. Αν έχετε κουράγιο ψάξτε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αθροίστε. Το νούμερο δεν θα το ξεχάσετε ποτέ. Θα σας έρθει ίλιγγος. Η Ελένη των Χρημάτων χαράζει το δικό της αρνητικό αποτύπωμα στην ιστορία του Δήμου.

Ούτε η Σεισάχθεια του Σόλωνα στην Αρχαία Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μας σώσει από αυτούς. Ακόμη και ο ΑΛΗΘΕΙΑΣ ο Ηλίας του 16ου, τρίβει τα μάτια του. Καλά τους κράζει και λίγα τους λέει η αντιπολίτευση για αυτά τους τα χάλια. Γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!

Πηγή: Αλεξανδρούπολη στο φως

Related posts

Εγκατάσταση 12 απινιδωτών σε πολυσύχναστα σημεία του δήμου Αλεξανδρούπολης

editor

Δ. Καιρίδης: Θέλουμε αναμφίβολα τη Frontex στην Ελλάδα

editor

Εγκαίνια ανακαινισθέντος Ιερού Ναού Προφήτου Ηλία Μελίας

editor
27/04/2024 15:46