28 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για κατοχή ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 13-09-2023 έως και 19-09-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης τρεις (3) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από μία οικία, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, δύο μεταλλικές πίπες με ίχνη κοκαΐνης και ένας μεταλλικός θρυμμαριστής με ίχνη κάνναβης.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός στην Δράμα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης και δύο ημεδαποί σε περιοχή της Ροδόπης.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Κομοτηνής.

Related posts

Σφοδρό το «χτύπημα» της κακοκαιρίας – Καταστροφές σε Έβρο, Θεσσαλονίκη και Μυτιλήνη

editor

Οχυρό Ραφήνας: Το μεγαλύτερο πάρκο στην Ελλάδα

editor

Νέα μελέτη δείχνει ότι αντιδιαβητικό φάρμακο μειώνει τον κίνδυνο σοβαρής Covid-19

editor
28/04/2024 0:50