28 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Πολιτισμός

Σουφλί: Φιλοξενία επισκεπτών στην ανακαινισμένη και ενεργειακά αναβαθμισμένη Ιερά Μονή Δαδιάς

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης της Ιεράς Μονής Δαδιάς, με χρήματα από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ που εξασφάλισε ο δήμος Σουφλίου, οι ανακαινισμένοι χώροι της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βρίσκονται στη διάθεση των προσκυνητών και εκδρομέων.

Μπορεί να τους φιλοξενήσει στα καταλύματα που έχει για ολιγοήμερες επισκέψεις και παραμονή δεκάδων ατόμων, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμ. Θεόφιλο Βασιλάκο.

Ήδη φιλοξενήθηκαν τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Διδυμοτείχου, με την εποπτεία του εντεταλμένου υπεύθυνου Αρχιμ. Γαβριήλ Χειμώνα, που είχαν την ευκαιρία να λειτουργηθούν, να παίξουν, να τραγουδήσουν και πάνω απ’ όλα να γνωρίσουν το Χριστό και να Τον εμπιστευθούν στη ζωή τους.

Επίσης, φιλοξενήθηκαν τα στελέχη των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, υπό την εποπτεία του υπεύθυνου του Γραφείου Νεότητος π. Αθανασίου Δανάκη, που είχαν την ευκαιρία αποτίμησης των δράσεων του Γραφείου και προγραμματισμού για το προσεχές εκπαιδευτικό έτος.

 

Related posts

Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Ποιοι Συνταγματάρχες Όπλων προάγονται, ποιοι αποστρατεύονται

editor

Στο νέο σφαγείο Φερών μεταφέρθηκε το κόκκινο άγαλμα – Συναποφασίστηκε από Ζαμπούκη & Λαμπάκη

editor

Κομοτηνή: Συνελήφθη ημεδαπός διωκόμενος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

editor
28/04/2024 6:18