1 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Απόψεις ενός λουόμενου

Παρακολουθώντας τα πολιτικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης, διαπιστώνει κανείς ότι ο αγώνας για την διεκδίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει τελειώσει.

Ο νυν δήμαρχος έχει αποδεχτεί την ήττα του και περιμένει να τον…σώσουν διάφορα site, που θα έβγαζαν και βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, αλλά τελικά νοικιάζουν αυτοκίνητα στην Σαμοθράκη.

Ο κύριος Λαμπάκης, που είναι ο μοναδικός που ασκεί αντιπολίτευση, λειτουργεί σαν να γνωρίζει ότι θα είναι ακόμα μία θητεία αντιπολίτευση -πενταετής αυτή τη φορά- και έχει επικεντρωθεί σε αυτό του το ρόλο, με πολύ καλά αποτελέσματα θα έλεγα.

Και ο Σταύρος Σταυράκογλου, που θα είναι ο νέος δήμαρχος βάσει 3 μεγάλων δημοσκοπήσεων που έχουν γίνει από τις πιο έγκριτες δημοσκοπικές εταιρείες και βάσει της αποδοχής του κόσμου στην τοπική κοινωνία, οργανώνει την παράταξή του και τα στελέχη του, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο αυτό έργο που έχει να κάνει με την διοίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Πώς θα γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των δημοτών, πώς θα βελτιωθούν οι δομές και η διαχείριση αυτών και πώς δεν θα πάει χαμένο κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο για την πενταετία που έρχεται. Με πλήρη συνείδηση και με έγκυρη πληροφόρηση, από το Πόρτο Χέλι με αγάπη!

Related posts

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

admin

Συνεργασία Π.Α.Μ.Θ και φορέων ψυχικής υγείας για ψυχολογική υποστήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στη Θράκη

editor

Συλλήψεις αλλοδαπών σε Έβρο και Καβάλα για οδήγηση αυτοκινήτων χωρίς δίπλωμα

editor
01/05/2024 19:46