2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports

Άθλος Ορεστιάδας: Επίσκεψη «αστραπή» του Ρουμάνου τεχνικού Κριστιάν Τσιτιγκόι στην πόλη

Στην Ορεστιάδα βρέθηκε για περίπου ένα 24ωρο ο Ρουμάνος νέος τεχνικός της ομάδας, Κριστιάν Τσιτιγκόι.
Ο 45χρονος προπονητής, που είχε βρεθεί ξανά στον Έβρο πριν από 19χρόνια, έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουλίου οδικώς από τη Ρουμανία στην πόλη, όπου τον καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Τσολακίδης, με δύο ακόμη μέλη της «οικογένειας» του συλλόγου, τους Γ. Τσακπίνη και Μπάμπη Σταματόπουλο. Ακολούθησε η ξενάγηση του κ. Τσιτιγκόι στο το νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης «Νίκος Σαμαράς», από τις εγκαταστάσεις του οποίου ο νέος μας τεχνικός, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος.

Στη συνέχεια ο κ. Τσολακίδης παρέθεσε δείπνο στον κ. Τσιτιγκόι σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, στη διάρκεια του οποίου οι δύο άνδρες συζητήσανε εκτενέστερα για τη φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας, ενώ αντάλλαξαν και χρήσιμες απόψεις, όσον αφορά στον καλύτερο σχεδιασμό του φετινού Άθλου.

«Βρέθηκα για μια μέρα στην Ορεστιάδα, όπου είχα την χαρά να γνωρίσω από κοντά την πόλη και ανθρώπους της ομάδας. Παράλληλα είδα και το γήπεδο που αγωνίζεται ο Άθλος και συζητήσαμε κάποια τρέχοντα θέματα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση και ανυπομονώ να “πιάσω δουλεια” με την υπόλοιπη ομάδα…» δήλωσε γεμάτος φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά ο Ρουμάνος προπονητής, που την Κυριακή, λίγο πριν επιστρέψει στην έδρα του, ανανέωσε το ραντεβού τους με τον Άθλο, για τις 21 Αυγούστου, επίσημη “πρώτη” της φετινής προετοιμασίας της ομάδας μας.

 

Related posts

Πέθανε ο θρυλικός Μίμης Παπαϊωάννου – Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο

editor

Διασυνοριακή ποδηλατική διαδρομή ετοιμάζουν πάνω από 200 ποδηλάτες από τη Βουλγαρία

editor

Επίθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Μελισσανίδη και Χούμπελ

editor
02/05/2024 8:37