27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοιχτής Θαλάσσης “ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΥΛΗ 2023” υπό την αιγίδα της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος

Τα τμήματα της AHEPA HELLAS  Παλαιού Φαλήρου HJ-38 , Πειραιά HJ-9 , Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης HJ-17 και Γλυφάδας HJ-2 ως ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ   παρευρέθηκαν σε όλη την διάρκεια ( Σάββατο 1-7-2023 και Κυριακή 2-7-2023 )  του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Ανοιχτής Θαλάσσης “ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΥΛΗ 2023” με διαδρομή Παλαιό Φάληρο – Αίγινα – Πειραιά.

 

Μετά τον τερματισμό του 1ου σκέλους του αγώνα  το Σάββατο 1-7-2023  στην Αίγινα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας , απονεμήθηκαν και  τα βραβεία του 1ου σκέλους του αγώνα και κατόπιν παρετέθει δείπνο προς τιμή των διαγωνιζομένων πληρωμάτων και των προσκεκλημένων.

 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα  3-7-2023 στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά (Ι.Ο.Π.) στο Μικρολίμανο , απονεμήθηκαν τα Έπαθλα των Νικητών του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα  Ανοιχτής Θαλάσσης “ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΥΛΗ 2023”.

 

Στην εκδήλωση αυτή , μας τίμησαν με την παρουσία τους:

 

ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος Κατσαφάδος,  ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Σταυρούλα Αντωνάκου, η π. Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου, η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Τρανούλη  καθώς και   οι Δήμαρχοι: του Πειραιά ο Ιωάννης Μώραλλης,  του Κορυδαλλού  ο Νικόλαος Χουρσαλάς και της Ραφήνας – Πικερμίου  ο Ευάγγελος Μπουρνούς.

 

Εκ μέρους της AHEPA HELLAS παρευρέθηκαν:

o Κυβερνήτης Χρήστος Καραπιπέρης,  ο π. Κυβερνήτης Κωνσταντίνος Βαρσάμης,

καθώς και οι Αντιπρόεδροι της AHEPA,  πρωτεργάτες της ιδέας και υλοποίησης αυτού του αγώνα:

ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού Ανάργυρος Τσουνάκης ,  ο Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας Κυριάκος Σπανόπουλος και ο Διευθυντής Αθλητισμού Αδάμ Βλαχογιάννης

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  οι Πρόεδροι, τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη Τμημάτων της AHEPA και πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι και Φίλοι των AHEPA.

 

Μετά την απονομή των Επάθλων στους Νικητές και στα πληρώματα που έλαβαν μέρος στον αγώνα ακολούθησε δείπνο με χαρούμενη διάθεση όλων των παρευρισκομένων και  δόθηκε η υπόσχεση για την επανάληψη της δράσης αυτής …. και στην επόμενη  χρονιά.

Δείτε φωτογραφίες:

              

 

Related posts

Ειδική μέριμνα για τους επαγγελματίες της Σαμοθράκης, στο πλαίσιο χορήγησης της επιστρεπτέας προκαταβολής στις επιχειρήσεις.

admin

Αλεξανδρούπολη: Μαθητής κατέκτησε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

editor

ΟΣΕ: Απολύτως ανακριβή όσα αναφέρονται για ύπαρξη πλήρους τηλεδιοίκησης το 2019 στη Λάρισα

editor
27/04/2024 22:53