1 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη με τον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, στο πλαίσιο επισκέψεών του στην Δράμα

Την Τετάρτη 27η Μαρτίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας υποδέχτηκε, στο Γραφείο του (Διοικητήριο Δράμας, 3ος όροφος) τον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., ψυχίατρο και κοινωνικό ακτιβιστή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, στο πλαίσιο περιοδείας του τελευταίου στην Δράμα και σειράς συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

Κατά τη συνάντηση, κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων των δύο πλευρών, ήταν η σημασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρέχοντα, καθημερινά προβλήματα του απλού πολίτη, μέσω χρηματοδοτήσεων, διαρθρωτικών παρεμβάσεων και πολιτικής στήριξης και η ανάγκη να βρεθούν δίοδοι συνεργασίας μεταξύ του ευρωπαϊκού πολιτικού επιπέδου και της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης, που είναι πιο κοντά στον πολίτη.

Τέλος, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση της επικοινωνίας και συνεργασίας τους.

Στο πέρας της επίσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Μιχαήλ Μουρβετίδης, προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον κ. Κυμπουρόπουλο φιάλη κρασιού Δραμινής ετικέτας.

Related posts

Βοήθεια στο Σπίτι: Ποιοι δήμοι θα προσλάβουν 2.909 μονίμους

admin

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Παγκόσμια διαμαρτυρία για την κλιματική κρίση και στην Αλεξανδρούπολη

editor

Λύση για τη Σαμοθράκη αναζητά η κυβέρνηση

admin
01/05/2024 5:48