28 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αν. Δημοσχάκης: Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το κατεξοχήν κόμμα της Ευρώπης!

“Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το κατεξοχήν κόμμα της Ευρώπης! Η Ελλάδα, έχει καταστεί ένας ισχυρός “παίκτης” στη διεθνή γεωστρατηγική σκακιέρα!”

Ο απόηχος του διήμερου διεθνούς συνεδρίου Αν. Μακεδονίας-Θράκης και οι επικείμενες ευρωεκλογές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε τη Δευτέρα (18/3) στο Δελτίο Ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόραση ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν. Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

-Το πρόσημο του διήμερου κορυφαίου Συνεδρίου ΑΜ-Θ που διεξήχθη για δεύτερη χρονιά στην Αλεξανδρούπολη, φέρει θετικό & ελπιδοφόρο πρόσημο για την αναπτυξιακή προοπτική του Έβρου & της Θράκης!
-Παρουσία Υπουργών, αναδείχθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή & ”ξεδιπλώθηκε” ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την αναπτυξιακή θωράκιση αυτής!
-Αναφορικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές, υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. αποτελεί το κατεξοχήν κόμμα της Ευρώπης, όπως είναι ταυτισμένο στην συνείδηση του κόσμου!
-Ο Έβρος, μετεξελίσσεται σε κόμβο ενεργειακών, αμυντικών, οικονομικών, εκπαιδευτικών & επιχειρηματικών εξελίξεων.
-Η Χώρα έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη των εταίρων της και παίζει σημαντικό ρόλο στο διεθνές περιβάλλον!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

Related posts

Με επιτυχίες Ξανθιωτών ολοκληρώθηκε το 5ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ στην Ξάνθη

editor

Με επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Βρεφικών Παιδικών Σταθμών «Καλοκαιρινά Καλλιτεχνικά Παιχνιδομαγειρέματα» του ΚΚΠΑ του Δήμου Ξάνθης

editor

Ξεκίνησε ο πόλεμος στον Έβρο

editor
28/04/2024 3:03