2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ξεκίνησε ο πόλεμος στον Έβρο

Καίγεται όλος ο Έβρος, καίγονται τα περίχωρα της Αλεξανδρούπολης για τρίτη μέρα. Ξεκάθαρος εμπρησμός από αγνώστους μέχρι τώρα παράγοντες, η αδυναμία του ελληνικού κράτους στη Διαχείριση τέτοιων καταστάσεων ακόμη μία φορά εξέθεσε την Ελληνική κυβέρνηση.

Αστυνομία και πυροσβεστική δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και λέω αστυνομία γιατί τους εμπρηστές η αστυνομία είναι αυτή που πρέπει να τους συλλάβει μαζί με την ανύπαρκτη Frontex.

Να αναλάβει ο στρατός την φύλαξη. Έκαψαν όλο τον Έβρο και τώρα καίνε τη Ροδόπη, μέχρι και την Καβάλα έφτασαν οι εμπρηστές. Ο στόχος είναι να καεί όλη η Θράκη και εμείς κοιτάμε!!! Αν δεν μπορεί να μας προστατεύσει το ελληνικό κράτος σταματώντας τις πυρκαγιές να το αφήσει στους πολίτες όπως έγινε το 2020 με τον υβριδικό πόλεμο που μας έκανε η Τουρκία και πρώτοι οι πολίτες του Έβρου παρενέβησαν και σταμάτησαν τους λαθροεισβολείς.

Αυτή τη φορά πρέπει να αφήσουν τους πολίτες να βοηθήσουν τις αρχές επιτηρώντας τις περιοχές και σταματώντας τους εμπρησμούς με οποιοδήποτε τρόπο, πρέπει να γίνει σαφές ότι δεν είναι τόσο εύκολο να κάψεις τον Έβρο, ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι, ότι ο νόμος για τους εμπρησμούς που έγινε αυστηρότερος θα τηρηθεί για άπαντες. Πρέπει να στείλουμε γρήγορα και άμεσα ένα μήνυμα!!!!

 

 

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη αλλοδαπού για διακίνηση παράνομων μεταναστών

editor

Β.Γαλάνης: Επιστρέφει το προσωπικό στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου μετά από πολλά κρούσματα covid-19

editor

Μηταράκης: Οι διακινητές εργαλειοποιούν τις νησίδες γιατί δεν μπορούν να παραβιάσουν τον φράχτη του Έβρου

editor
02/05/2024 11:09