27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Απόψεις Πολιτική

Sugar Daddy

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press

του Ανέστη Γερονικολάκη

Τελικά, όλοι δουλεύουν για τον Κυριάκο…

Εθισμένος στο «γκελ» δηλώσεων του όπως: «γιατί αυτοί είστε…» και «που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;», ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε το λάθος!

Από το βήμα της Βουλής, στο νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, μίλησε για τον κίνδυνο να μετατραπεί η χώρα σε Σκανδιναβία όπου -όπως είπε- νέες κοπέλες «οδηγούνται να αναζητούν “sugar daddies” για να χορηγήσουν τις σπουδές τους, με γνωστά ανταλλάγματα φυσικά». Αναζητούν δηλαδή «χορηγούς», προχωρημένης ηλικίας, για να τα βγάλουν πέρα οικονομικά.

Και δεν ξέρουμε τι πράγματι κάνει ο Σκανδιναβός μεσήλικας, αλλά ο κύριος Κουτσούμπας μετετράπη o ίδιος σε πραγματικό χορηγό (να μην πούμε ‘’sugar daddy’’) της κυβέρνησης.

Μετά από την αναχρονιστική στάση του Περισσού στο πρόσφατο νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, η «ατάκα-φωτιά» έφερε καταγγελίες για σεξιστική προσέγγιση της ηγεσίας του ΚΚΕ.

Παρά την κατακραυγή, από κόμματα αλλά και πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ΚΚΕ βγήκε στην αντεπίθεση δείχνοντας να μην παίρνει μυρωδιά. Όπως κάνει δηλαδή κάθε γνήσιο συστημικό κόμμα που «σέβεται» τον εαυτό του.

Χωρίς αμφιβολία, για να το πούμε με τα δικά του λόγια, έκανε μεγάλη… Παπαρατσένκο!

Και κάπως έτσι, ό,τι φουσκώνει δημοσκοπικά, ξεφουσκώνει στην κάλπη.

Related posts

Συνάντηση Μακρόν-Σάντσεθ το βράδυ στο Παρίσι

admin

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη

editor

Σε μονάδες του Στρατού Ξηράς στη Ξάνθη, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιάς

editor
27/04/2024 14:43