1 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην ομιλία του Χριστόδουλου Τοψίδη στην Ξάνθη

Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου στην Ξάνθη το απόγευμα της Δευτέρας 25/9 για την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ και επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κ. Χριστόδουλου Τοψίδη.

Οι Ξανθιώτες και οι Ξανθιώτισσες έδειξαν την ένθερμη στήριξή τους στην πρόταση της Περιφερειακής Σύνθεσης για την επόμενη ημέρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία συνοψίζεται στους τέσσερις άξονες του προγράμματος που παρουσίασε ο κ. Τοψίδης. «Κοινωνία, Οικονομία, Τεχνολογία, Περιβάλλον. Πάνω σε αυτούς τους τέσσερις άξονες στηρίζεται το όραμά μας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Σας καλώ λοιπόν να μας δώσετε την εντολή ώστε να περάσουμε στην εφαρμογή του», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ.

Την εκδήλωση και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη, προλόγισε η Μαρίνα Παυλίδου, η οποία αποτελεί σημαντική υποστηρίκτρια της Περιφερειακής Σύνθεσης και έχοντας ως παρακαταθήκη τις διδαχές του πατέρα της, του αείμνηστου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη, έχει εργαστεί για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα τόσο στην ΠΕ Ξάνθης, όσο και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Αναφερόμενος σε ζητήματα της ΠΕ Ξάνθης, ο κος Τοψίδης καταδίκασε μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι η απερχόμενη διοίκηση της ΠΑΜΘ δεν έχει ενεργήσει για την αναβάθμιση βασικών υποδομών, όπως οι κόμβοι στην νότια πλευρά της Ξάνθης, δεν έχει βελτιώσει την προσβασιμότητα στον ορεινό όγκο αλλά και στο αγροτικό οδικό δίκτυο συνολικά, δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τον κάθετο άξονα που θα διευκολύνει την σύνδεση με τη Βουλγαρία, δεν έχει οργανώσει την τουριστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης παρά τα πλεονεκτήματα που έχει από τα Στενά του Νέστου μέχρι το Πόρτο Λάγος.

Στο πλέγμα των προτάσεων που παρουσίασε ο κος Τοψίδης για την ανάκαμψη της Οικονομίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών, υπογράμμισε ότι αυτό που επιζητά η Περιφερειακή Σύνθεση είναι η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και δεσμεύτηκε ότι η διοίκησή που θα ασκήσει η παράταξη θα διέπεται από αυστηρό προγραμματισμό και διαφάνεια.

Τέλος, ο κος Τοψίδης εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι πολίτες της ΠΕ Ξάνθης θα στηρίξουν την πρόταση της Περιφερειακής Σύνθεσης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, αποσπώντας ένθερμο χειροκρότημα και επευφημίες. .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Οι υποψήφιοι/ες Περιφερειακοί/ες Σύμβουλοι της ΠΕ Ξάνθης:

  1. ΑΜΟΥΤΣΚΑ ΙΜΠΡΑΧΗΜ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  3. ΓΙΟΥΡΟΥΚ ΣΑΛΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  4. ΙΣΜΑΗΛΚΟ ΦΑΤΗΧ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  5. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΝΟΠΗ) – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  6. ΚΙΟΥΡΕΤΖΗ ΑΡΓΥΡΩ- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  7. ΚΟΤΣΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
  8. ΛΟΥΚΜΑΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
  9. ΜΕΛΕΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  10. ΜΕΜΕΤ ΕΦΕΝΔΗ ΙΣΜΕΤ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  11. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  12. ΜΠΡΙΚΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ – ΙΑΤΡΟΣ
  13. ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  14. ΝΤΙΡΕΚ ΓΕΣΙΜ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  15. ΠΑΥΛΑΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  16. ΠΡΟΜΟΙΡΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
  17. ΤΑΧΣΙΝΟΓΛΟΥ ΤΣΙΛΕΡ- ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
  18. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  19. ΤΣΙΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  20. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ- ΙΑΤΡΟΣ
  21. ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  22. ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ  ΣΙΑΜΠΑΝ- ΑΓΡΟΤΗΣ
  23. ΧΟΥΣΝΗ ΟΓΛΟΥ ΣΙΑΜΠΑΝ- ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

Οι υποψήφιοι/ες της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ για την ΠΕ Ξάνθης που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη:

Αμούτσκα Ιμπραχήμ

Γεννήθηκε στην Ξάνθη και ζει στον Εχίνο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Άγκυρας και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ενώ είναι μέλος της Περιφερειακής Σύνθεσης από το 2019.

Αποστολίδης Λάζαρος

Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως μελετητής, κατασκευαστής ιδιωτικών κατοικιών και ειδικεύεται στην βαριά προκατασκευή κατοικιών – βιοτεχνικών και βιομηχανικών χώρων.

Έχει ασχοληθεί με την εισαγωγή και εμπορία λιανική και χονδρική οικοδομικών υλικών από Ανατολικές χώρες. Έχει εργαστεί ως επικεφαλής εργοταξιάρχης στην εταιρία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ» και ως σύμβουλος μηχανικός σε οδοποιία ΠΑΘΕ.

Γιουρούκ Σαλή

Κατάγεται από τον Εχίνο του Δήμου Μύκης, όπου ζει με την οικογένεια του. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με αυτοδιοικητική εμπειρία καθώς έχει υπηρετήσει και τον α βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης ως εκλεγμένος σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον Δήμο Μύκης.

Ισμαήλκο Φατήχ

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου TRAKYA UNİVERSİTY – στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ως νέος άνθρωπος επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του τόπου όπου ζει και συμμετέχει ενεργά στην Περιφερειακή Σύνθεση αγωνιζόμενος για ένα καλύτερο αύριο για την Ξάνθη και όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Ιωαννίδου Πηνελόπη

Δικηγόρος στην πόλη της Ξάνθης με πολυετή θητεία και στον Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως νομική σύμβουλος μεγάλου τραπεζικού ομίλου, αλλά και ως νομική σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης «ΔΕΤΑ Τοπείρου».

Είναι ποντιακής καταγωγής με ενεργή δράση σε πολιτιστικά σωματεία και ομάδες της περιοχής.

Κιουρετζή Αργυρώ

Γεννήθηκε στη Ξάνθη το 1967 και μεγάλωσε στο Δαφνώνα.

Έχει εκλεγεί δυο φορές στο Δήμο Σταυρούπολης και διετέλεσε Αντιδήμαρχος 2 φορές. Διετέλεσε, μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΤΕΔΚ και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου (βοήθεια στο σπίτι). Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται στις κοινωνικές δομές του Δ. Ξανθης.

Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Κυνηγόπουλο κι έχουν 3 κόρες.

Κοτσάκη Δημητρούλα

Η Δήμητρα Κοτσάκη έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση με επίκεντρο τα άτομα με Αναπηρίες. Μέσα από το Σωματείο ΑμεΑ Ξάνθης, ως πρόεδρος του, έχει εργαστεί και εργάζεται για την κοινωνική τους ενσωμάτωση, την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και τη συνολική μέριμνα που πρέπει να υπάρχει διά βίου για τα άτομα με αναπηρία.

Λουκμακιάς Αθανάσιος

Είναι επαγγελματίας κτηνοτρόφος και από το 1993 έως και σήμερα διατηρεί μια σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Τοπείρου από το 1998 έως σήμερα ενώ έχει αναπτύξει και σημαντική συνδικαλιστική δράση:

2000 – 2008 Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Ολβίου
2008 Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Ξάνθης
2012 – 2019 Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Ξάνθης
2016 Υπεύθυνος Αγροτικού Φορέα της Ν.Δ ΑΜ.Θ. έως σήμερα
2016 Μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων Σ.Ε.Κ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία) έως σήμερα

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Ζαχαριάδου νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Κ.Υ Ξάνθης και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο 8 ετών.

Μελεγγέλη Αγγελική

Απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοικητική Λογιστική και συμμετοχή σε σχετικά επιμορφωτικά σεμινάρια.

Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στο τμήμα πωλήσεων εσωτερικού σε εργοστάσιο της  περιοχής.

Συμμετέχει ενεργά στα κοινά με αυτοσκοπό, ως μέλος της νέας γενιάς, να αναδείξει τις δυνατότητες της Ξάνθης μας και να δημιουργήσει με φρέσκια ματιά στηριζόμενη σε προοδευτικότερες και πιο καινοτόμες αλλαγές προς όφελος των του τόπου μας.

Μεμέτ Εφένδη Ισμέτ

Από 1989 έως 2002 εργάστηκε σε διάφορες τεχνικές εταιρίες ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Από 2002 έως και σήμερα ως εργολάβος δημοσίων και ιδιωτικών έργων στο ηλεκτρομηχανολογικό τομέα με έργα σε όλη την Ελλάδα.

Δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά στην πόλη της Ξάνθης στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού.

Μερκούρης Σπυρίδων Σπύρος

Είναι Πολιτικός Μηχανικός και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ξάνθη και συγχρόνως φοίτησε στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο του Ιταλικού Προξενείου στην Θεσσαλονίκη. Το 1989 αποφοίτησε ως πολιτικός μηχανικός από το πολυτεχνείο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συνέχισε την μετεκπαίδευσή του ως πολιτικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Λουντ (Σουηδία). Από το 1997 έως και το 2000 ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας Skoda Ξάνθη ως αντιπρόεδρος Β’. Από το 1991 έως και σήμερα έχει κατασκευάσει δημοσία και ιδιωτικά έργα σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως ανάδοχος. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

Μπρίκα Πολυξένη

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 1997 έως σήμερα εργάζεται ως γιατρός ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης,

Και από το 2010 ως σήμερα είναι επιστημονικά υπεύθυνη (διευθύντρια) καρδιολογικού τμήματος.

Μωραΐτης Στυλιανός

Από το 1982 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης και των υπηρεσιών. Είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ξάνθης το οποίο υπηρετεί από διάφορες θέσεις από το 1998.

Έχει υπηρετήσει και στους δύο βαθμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει διατελέσει αντινομάρχης Ξάνθης.

Την περίοδο 2007 -2011 διετέλεσε Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης Την ίδια περίοδο ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ν.Δ. Ελλάδος.

Ντιρέκ Γεσίμ

Απόφοιτη της Σχολής Χρηματοοικονομικών του ΑΤΕΙ Κοζάνης και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως Ιδιωτική Υπάλληλος.
Είναι άτομο δραστήριο και κοινωνικό, και έχοντας άμεση επαφή με τα κοινά καθημερινά προβλήματα που απασχολούν την Ξάνθη και την ευρύτερη Περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει μεγάλη όρεξη να συνεισφέρει στον τόπο όσο καλύτερα μπορεί.

Παυλακάκη Βασιλική

Είναι ιδιωτική υπάλληλος (Τeam Leader σε Πολυεθνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών)
Είναι Πτυχιούχος (ΙΕΚ) Οικονομίας και Διοίκησης και Προπτυχιακή φοιτήτρια ΣΕΦΑΑ (4ο έτος).

Επίσης διατελεί γραμματέας Αθλητικού Σωματείου Στίβου ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, ενώ είναι μέλος και σε πολιτιστικά σωματεία της περιοχής.
Προμοίρας Ανάργυρος

Επιχειρηματίας και ελαιοπαραγωγός με μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία έχουν λάβει μεγάλες διεθνείς διακρίσεις. Δραστηριοποιείται στον τομέα του αγροτοτουρισμού στο Πόρτο Λάγος όπου διατηρεί μια ξενοδοχειακή μονάδα.

Έχει αναπτύξει μεγάλη εθελοντική δράση και συμμετοχη στους τοπικούς συλλόγους, ως αντιπρόεδρος (δύο θητείες) καθως επίσης είναι πρόεδρος της νεοσύστατης ΚΟΙΝΣΕΠ-Στηρίζω Πόρτο Λάγος η οποία διακρίνεται για την πλούσια δράση της και στην ευρύτερη περιοχή και τέλος είναι Γ.Γ του νεοσύστατου συλλόγου τοπικών παραγωγών Ξάνθης.

Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Μπούκα και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ταχσίνογλου Τσιλέρ

Το 2007 ολοκλήρωσε τη φοίτηση της στη Νοσηλευτική Σχολή της Ξάνθης. Έκτοτε δραστηριοποιείται στο τομέα της υγείας με αφοσίωση και συνέπεια, αρχικά σε ιδιωτικά ιατρεία και πλέον από το 2018 διατηρεί τη δική μου επιχείρηση παροχής υπηρεσιών νοσηλευτή στην Ξάνθη παρέχοντας τις υπηρεσίες μου στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Είναι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών και μοιράζεται τις ανησυχίες όλων των γονιών αυτού του τόπου.

Τριανταφυλλίδης Δημήτρης

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης εταιρίας η όποια εμπορεύεται νερό καθώς επίσης ψύκτες και φίλτρα.

Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του αείμνηστου Γεώργιου Παυλίδη και το 2019 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Περιφερειακή Σύνθεση.

Έχει αναπτύξει και κοινωνική δράση στηρίζοντας κοινωνικές δομές της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής.

Τσιναρίδης Νικόλαος

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στη Γερμανία. Έχει εργαστεί σε μεγάλο Τραπεζικό Όμιλο και Πολυεθνική Διαφημιστική Εταιρία στη Φρανκφούρτη.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Βιστωνίδας, Δημοτικός Σύμβουλος στον Νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο Αβδήρων και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το 2003 έως το 2016 εργάστηκα σε 4 Ελληνικά Τραπεζικά Ιδρύματα, υπηρετώντας και ως Υποδιευθυντής και Διευθυντής Καταστήματος. Από το 2017 εργάζεται ως Γενικός Διευθυντής σε εταιρία στην Ξάνθη, η οποία δραστηριοποιείται εντός και εκτός Ελλάδας.

Φωτιάδου Βικτώρια

Γιατρός Ακτινοδιαγνώστρια , απόφοιτη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 1999.

Διαθέτει πλούσιο διαγνωστικό και επιστημονικό έργο σε όλο το φάσμα της Ακτινολογίας.
Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Χρυσούπολη Καβάλας και στο Λιμένα Θάσου, και είναι επιστημονική συνεργάτης σε μεγάλα ιδιωτικά ακτινοδιαγνωστικά κέντρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Χατζηγκενέ Ιρφάν

Είναι εκλεγμένος σύμβουλος με την Περιφερειακή Σύνθεση και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ.

Είναι Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων και διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή της Ξάνθης.

Κατάγεται από τον Εχίνο του Δήμου Μύκης και έχει αναπτύξει σημαντική πολιτική δράση τα τελευταία τουλάχιστον είκοσι χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.

Επιπλέον έχει αναπτύξει σημαντική εθελοντική και κοινωνική δράση καθώς και μεγάλο ενδιαφέρον για τα συνδικαλιστικά ζητήματα του επαγγελματικού του κλάδου.

Χουσεΐν Ογλού Σιαμπάν

Κατάγεται από το Μακροχώρι Ξάνθης, όπου και ζει με την οικογένεια του. Είναι εργαζόμενος σε εργοστασιακή μονάδα της περιοχής, αλλά παράλληλα ασκεί και το επάγγελμα του αγρότη.

Γνωρίζει σε βάθος τις ανάγκες των απασχολούμενων στον πρωτογενή τομέα και είναι Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης

Χουσνή Ογλού Σιαμπάν

Απόφοιτος στην ειδικότητα της Κτηνιατρικής από το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης. Επιπλέον έχει Προπαρασκευαστικό Πτυχίο στις Εφαρμοσμένες Επιστήμες, ΠΕ Κτηνιατρικής, Θεσσαλονίκης

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κτηνιατρικό γραφείο στο Εύλαλο της Ξάνθης

Επιπλέον αναπτύσσει εθελοντική δράση στον τομέα της προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων και όχι μόνο.

Related posts

Στο πόδι οι αγρότες & οι κτηνοτρόφοι του Έβρου για τον Φεριώτη που δικάζεται για ρατσισμό

editor

Δήμος Ορεστιάδας: Εγκρίθηκαν οι 190.000 ευρώ του Προϋπολογισμού της Δημοτικής Τηλεόρασης για το 2021

editor

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Καμία αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

editor
01/05/2024 11:19