16 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Media Τοπικά Νέα

Δήμος Ορεστιάδας: Εγκρίθηκαν οι 190.000 ευρώ του Προϋπολογισμού της Δημοτικής Τηλεόρασης για το 2021

-Ελάχιστη είναι η επιχορήγηση του δήμου Ορεστιάδας και να αυξηθεί κατά πολύ” ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Ηλίας Αγγελακούδης

Στην «Έγκριση Προϋπολογισμού Δημοτικής Ραδιοτηλεόρασης Ορεστιάδας οικονομικού έτους 2021» που είναι ύψους 190.300,00 ευρώ», προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του δήμο9υ Ορεστιάδας κατά την χθεσινή της συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη.

Η απόφαση μάλιστα ήταν ομόφωνη από τους 8 παρόντες δημοτικούς συμβούλους (απουσίαζε η Μαρία Μαναβή απ’ την παράταξη της Μαρίας Γκουγκουσκίδου) και είναι χαρακτηριστικό ότι ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Αγγελακούδης της παράταξης “Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών-Είναι στο Χέρι μας”, ζήτησε να αυξηθεί πολύ περισσότερο η οικονομική ενίσχυση και χρηματοδότηση του δήμου προς την Δημοτική Τηλεόραση και χαρακτήρισε τις 190.000 ευρώ για το 2021 ως ελάχιστη ενίσχυση. “Να τονίσουμε άλλη μία φορά ότι η χρηματοδότηση από τον Δήμο είναι η ελάχιστη και ίσα που καλύπτει τα πάγια έξοδα. Αν θέλουμε να αναβαθμιστεί και να έχουμε ένα ποιοτικό προϊόν καταρχήν θα πρέπει να υπάρξει μια πιο γενναία χρηματοδότηση εκ μέρους του Δήμου. Αρχικά θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί ο εξοπλισμός και έπειτα να αναβαθμιστεί και το πρόγραμμα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Αγγελακούδης.

Να επισημάνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων της Δημοτικής Τηλεόρασης Ορεστιάδας, προέρχεται κάθε χρόνο από την οικονομική ενίσχυση του δήμου Ορεστιάδας, μια και τα διαφημιστικά της έσοδα είναι ελάχιστα έως ανύπαρκτα. Τα τελευταία χρόνια επί δημαρχίας του Βασίλη Μαυρίδη, έχει γίνει προσπάθεια να ενισχυθεί σε προσωπικό, με την πρόσληψη των δημοσιογράφων Γιάννη Τομαδάκη και Γιάννη Βαβαλικούδη, αν και ο δεύτερος έχει αναλάβει καθήκοντα τεχνικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-2021

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Ροδόπη: Συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα

editor

Στο Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Δόξας ιερούργησε ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου χθες Κυριακή του Τυφλού

editor

Για “εγκληματική αμέλεια” κάνει λόγο ο πατέρας της άτυχης εγκύου που “‘έσβησε” στο ΠΓΝΑ

editor
16/04/2024 18:34