28 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συλλήψεις αλλοδαπών με κλεμμένα αυτοκίνητα σε Έβρο, Καβάλα και Δράμα

Συνελήφθη την 4-9-2023 το απόγευμα στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 31-8-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ ο δράστης είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.

Επίσης, συνελήφθη την 4-9-2023 το απόγευμα στην Παλαιά Εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 1-9-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

Τέλος, συνελήφθη την 4-9-2023 το πρωί σε Επαρχιακή οδό της Δράμας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου ένας αλλοδαπός ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή την 2-9-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον δικαιούχο του. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Related posts

Επαμεινώνδας Κουρτίδης: “Παραλάβαμε απογοητευτικές εικόνες στην Κατασκήνωση Μάκρης…”

editor

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για κατ’ οίκον εμβολιασμό

editor

Στρατιωτική θητεία: Διπλή επιλογή για όλους τους στρατευμένους – Ανακοινώθηκε η κατάταξη στον Στρατό για το μήνα Μάϊο

editor
28/04/2024 0:58