27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δύο συλλήψεις διακινητών μεταναστών στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης

Δύο αλλοδαπούς διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, συνέλαβαν την Πέμπτη 10 Αυγούστου αστυνομικοί στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης.
Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως οδηγός και συνοδηγός και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μετανάστες.

Μάλιστα, αρχικά στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια σε σήματα στάσης των αστυνομικών ακινητοποίησε το όχημα και τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός συνελήφθησαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συνοδηγός-διακινητής, το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου, εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και σε σήμα στάσης των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δεν συμμορφώθηκε προκειμένου με αυτό τον τρόπο να αποφύγει τη σύλληψή του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Related posts

Άγνωστες εκδηλώσεις πατριωτισμού των Θρακών, μετά τον ρωσοτουρκικό πόλεμο του 1878

editor

Παρμενίων 2021: Ηχηρό μήνυμα αποτροπής από τους Εθνοφύλακες της Αλεξανδρούπολης

editor

Έβρος: Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

editor
27/04/2024 10:14