2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Uncategorized

Με επτά μετάλλια επέστρεψε ο ΟΦΘΑ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης

Με συνολικά 7 μετάλλια (2 χρυσά – 4 ασημένια – 1 χάλκινο), έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης για τον Ο.Φ.Θ.Α.

Στην Αγωνιστική κατηγορία ο ΟΦΘΑ συμμετείχε με 7 κολυμβητές –τριες,κατέλαβε την 19η θέση με 3 Ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο και 59 βαθμούς μεταξύ 32 συλλόγων που βαθμολογήθηκαν.

Στην Προαγωνιστική κατηγορία ο ΟΦΘΑ συμμετείχε με 2 κολυμβητές –τριες, 2 Χρυσά και 1 Ασημένιο μετάλλιο, συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς και κατέλαβε την 9η θέση μεταξύ 16 συλλόγων που βαθμολογήθηκαν.

Θερμά συγχαρητήρια και στα 9 μέλη της αποστολής που ήταν καταπληκτικοί, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατακτώντας 7 μετάλλια και πραγματοποιώντας 28 νέα ατομικά ρεκόρ, αγωνιζόμενοι στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης από τις 27 μέχρι τις 30 Ιουλίου 2023.

Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές αλλά και στους γονείς της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για το δυναμικό παρόν που έδωσαν στις κερκίδες του Ποσειδωνίου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των παιδιών τους και της ομάδας. Ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

 

Related posts

Οι burger lovers λατρεύουν τις premium επιλογές του Munchy’s

admin

Αμερικανοί γονείς ονομάζουν «Γιάννη» τα παιδιά τους εξαιτίας του Γιάννη Αντετοκούμπο!

admin

Μπάσκετ: Στην Α1… και τυπικά οι Χαρίλαος Τρικούπης και Διαγόρας Δρυοπιδέων

editor
02/05/2024 17:21