2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Ο Evroτράγκας σε παράκρουση λόγω καύσωνα!

Με μια μακρόσυρτη απολογία γεμάτη διανοητική ταραχή προσπάθησε ο evroτράγκας να μαζέψει τα αμάζευτα που προκάλεσε με την δημοσκόπηση της ALCO στην παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη.

Μέσα στην απελπισία του μετά το κράξιμο που έφαγε από τον Δήμαρχο για την ζημιά που του έκανε, άρχισε να “πυροβολάει” με το γνωστό τρόπο του προς κάθε κατεύθυνση. Του φταίνε όλοι. Είπε αμέτρητες φορές πόσο αξιόπιστη είναι η ALCO του κ. Παναγόπουλου θαρρείς και κάποιος την αμφισβήτησε.

Βέβαια ανέφερε μόνο τον κ. Παναγόπουλο ως ιδιοκτήτη και αδίκησε τον άλλον συνιδιοκτήτη γνωστό Εβρίτη και φίλο του αφεντικού του και του ίδιου. Στα στρατόπεδα των αντιπάλων του Ζαμπούκη πανηγυρίζουν με την μέτρηση της ALCO. Διάβασαν και το 4% στατιστικό σφάλμα και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Και ευτυχώς για τον κακομοίρη Evroτράγκα που η μέτρηση έγινε πριν ανακοινώσει τους 150 το αφεντικό του. Τότε θα τον έκλαιγαν και οι ρέγγες βλέποντας την απόλυτη εκλογική αδυναμία των οικογενειών και συγγενών και φίλων που επιστρατεύτηκαν με διάφορους τρόπους, προκειμένου να δείξουν πως εμπνέει ο Δήμαρχος τους δημότες και κάνουν “ουρά” για να μπουν υποψήφιοι μαζί του.

Τον συγχαίρουμε που επένδυσε 4-5 “χιλιάρκα”, δηλαδή 40-50 “κατουστάρκα”, από την τσέπη του για να παραγγείλει δημοσκόπηση και τώρα προσπαθεί αγχωμένα να την ωραιοποιήσει. Μια χαρά είναι τα αποτελέσματα. Όλοι τα καταλάβαμε. Πρέπει να χοροπηδάει από την χαρά του για την πρωτιά του αφεντικού του με 24% και 4% στατιστικό σφάλμα. Πριν την δημοσκόπηση οι γνωστοί παρατρεχάμενοι έλεγαν παντού ότι ο Ζαμπούκης βγαίνει από την 1η Κυριακή.

Ο Κουστάκης μας εξήγησε με την δημοσκόπηση ότι εννοούσαν πως βγαίνει από την 1η Κυριακή…εκτός Δημαρχείου. Ψυχραιμία Evroτράγκα! Μη διαβάζεις πολύ GATZOLI. Σου κάνει κακό.

Related posts

Οδηγίες για την περισυλλογή καυσόξυλων στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Διδυμοτείχου

editor

Ξεκινούν τη Δευτέρα 10/7 οι θερινές εκπτώσεις για τα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης

editor

Κυριακή Γερονικολάκη: «Να ξεφύγουμε από το τέλμα της αδράνειας και της απαξίωσης» (pic)

admin
02/05/2024 14:20