28 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εξελίξεις ερευνών… στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Εάν η ερευνητική δημοσιογραφία αναζητούσε θέματα και τόπο για να ασκήσει το έργο της ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προσφέρεται για πλούσια …δεξαμενή.

Ας δούμε τις τελευταίες εξελίξεις αρχής γενομένης από το Πολυκοινωνικό όπου πράγματι πολύ κοινωνικό σε “δράσεις” φαίνεται πως είναι τελευταία.

Στο ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ γίνεται έλεγχος από την διαχειριστική αρχή κατόπιν καταγγελιών, και αναζητούν αποδείξεις είσπραξης από την σίτιση. Οι πληροφορίες λένε ότι τον Δεκέμβριο του 2022 για “ρουσφετολογικούς” προεκλογικούς λόγους αποφάσισαν κάποιοι…να τους κάνουν όλους δωρεάν. Όμως μάλλον δεν κατάφεραν να καλύψουν τα χρήματα και τον Μάιο 23 καλούσαν τους ωφελούμενους και τους έλεγαν ότι χρωστάνε για 5 μήνες. Κάποιοι το κατήγγειλαν και τώρα γίνεται χαμός.

Ήρθε καταλογισμός στον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Χρήστο Γκουγκουλάκη 22.000 € για το περυσινό θέμα με τις 17 καθαρίστριες που διεκδικούσαν ένα μήνα (Αύγουστο) και που η κ. Ποιραζίδου από τότε τους έλεγε ότι “είναι παράνομο”. Είναι η 2η πανηγυρική δικαίωση της. Γι’ αυτο την λοιδόρησαν επανειλημμένα;

Υπάρχει έλεγχος από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας για μια σύμβαση του ΤΕΒΑ με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ενδιαφέροντα στοιχεία προς δημοσίευση.

Η εταιρεία ανταλλακτικών και επισκευών ΙΜΠΕΞ έκανε αγωγή στον Δήμο για 575.000 €. Είναι η εταιρεία που αναφέρεται στον διαχειριστικό έλεγχο με πολλά προβλήματα που εντοπίστηκαν στην σύμβαση της.

Από προβλήματα ως φαίνεται πολλά οι λύσεις όμως που δόθηκαν…μυρίζουν από χιλιόμετρα μακριά κάτι το σάπιο η μάλλον κάτι που έχει τελειώσει…”ψόφιο”.

Related posts

Επίδομα Παιδιού: Η αίτηση Α21 σε ΟΠΕΚΑ και ΗΔΙΚΑ

admin

Εκδήλωση διαβούλευσης με τους φορείς Υγείας της ΑΜΘ διοργάνωσε η Περιφέρεια στην Κομοτηνή

editor

Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λ. Αυγενάκη στο Επιμελητήριο Έβρου

editor
28/04/2024 20:57