28 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Αστυνομικό Δελτίο της 24ης Ιουλίου 2023

Σύλληψη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη την 23-7-2023 το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να
επιβιβάζεται ως οδηγός σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί νωρίτερα υπεξαίρεση σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, το οποίο αποδόθηκε σε δικαιούχο του.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (23-7-2023) σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Φερών.

Related posts

Συνάντηση Ν. Δένδια με τη νέα πρέσβη της Αλβανίας

editor

Έβρος: Οι δύο τακτικές στρατιωτικές ασκήσεις σε Αλεξανδρούπολη και Λάβαρα

editor

Ορκίζεται πρωθυπουργός στις 13:00 ο Κυρ. Μητσοτάκης – Στις 17:00 η σύνθεση της κυβέρνησης

editor
28/04/2024 2:42