28 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αν. Δημοσχάκης: Προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του Έβρου είναι η ασφάλεια και η άμυνα όπως εξασφάλισε η κυβέρνηση της ΝΔ και θα συνεχίσει να το πράττει

Οι επικείμενες εθνικές εκλογές, το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή και οι προσδοκίες για τον Έβρο αποτέλεσαν τους θεματικούς άξονες στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (13/6) στο Δελτίο Ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση ο Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου της ΝΔ κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης.

Ειδικότερα ανέφερε ότι:

– Το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή, δεν μένει πιστό στην τήρηση των διεθνών κανόνων όπως αυτά εκπορεύονται από την Σύμβαση της Γενεύης Ο.Η.Ε του 1965 που προβλέπει αυστηρώς τα καθήκοντα & την αποστολή των προξενικών αρχών ανά τον κόσμο!!
– Με την στάση του στις εθνικές εκλογές της 21η Μαΐου, είναι εμφανές ότι παραβίασε τον σχετικό διεθνή κανονισμό!!
– Η στάση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το γεγονός, είναι ατυχής και υποκρύπτει μία κομματική εμμονή!!
– Η σημερινή (14/6) παρουσία στο Ν.Έβρου δυο εκλεκτών- μέχρι τώρα- Υπουργών, Ν.Δένδια & Ν.Παναγιωτόπουλου, καθώς & του δραστήριου βουλευτού Δ.Καιρίδη, αποτελεί πράξη υψηλού πολιτικού & εθνικού συμβολισμού για το Νομό!
– Ταυτόχρονα υπενθυμίζει & υπογραμμίζει εκ νέου την θέση προτεραιότητας που κατέχει η ευαίσθητη περιοχή του Έβρου & της Θράκης στην ατζέντα της Ν.Δ.
– Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Κυβερνήτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνεχίσει και την επόμενη τετραετία να υπηρετεί την άμυνα & την ασφάλεια του Έβρου, εξασφαλίζοντας την πολύπλευρη θωράκισή του & προκοπή του!!
– Η κάλπη της 25ης Ιουνίου, θα επισφραγίσει την πανηγυρική νίκη της Ν.Δ, που πέτυχε στον πρώτο γύρο των εθνικών εκλογών!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ :

Related posts

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στην τελετή υποδοχής της Ιεράς Εικόνας του Αρχάγγελου Μιχαήλ στον Δαφνώνα

editor

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκαν σήμερα ο Ν. Παναγιωτόπουλος και ο Τζ. Πάιατ

editor

Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία κατασκευάζει ειδήσεις για τον Έβρο

editor
28/04/2024 3:58