27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ενώ η ανθρωπιά των δημοτών θριάμβευσε στην Αλεξανδρούπολη, η δημοτική αρχή την ισοπέδωσε με την αναλγησία και τα ψέματα της

Καμία ντροπή και καμία συγγνώμη από την δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης και την διοίκηση του Πολυκοινωνικού, παρ΄ όλα τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τοπικά ΜΜΕ (όχι όλα βέβαια!) σχετικά με τα προϊόντα και τον ρουχισμό που προσέφεραν οι δημότες για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Αντίθετα προσπαθούν να βγουν και στην επίθεση με ψεύδη και λαϊκισμούς για να καλύψουν την ανικανότητα τους.

Όπως πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς. 

Και φυσικά καμία απολύτως απάντηση για την ουσία.

Πότε και που θα πάει ο ρουχισμός αφού πλέον δεν χρειάζονται άλλα στην Τουρκία όπως ανακοινώθηκε διεθνώς; 

Έχουν περάσει αμέτρητα φορτηγά προς την Τουρκία από Περιφέρειες και Δήμους της χώρας μας με ανθρωπιστική βοήθεια. Η Δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης αντί να αναλάβει τις ευθύνες της, επιτίθεται σε αυτούς που αναδεικνύουν την πραγματικότητα και την αλήθεια. 

1-2 τοπικά ΜΜΕ έπαθαν προσωρινή “τύφλωση” και δεν είδαν τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ραδιοφωνικός σταθμός MAXIMUM FM με τα στοιβαγμένα χαρτοκιβώτια εκτεθειμένα στην βροχή και πρόχειρα σκεπασμένα με νάιλον. 

Κατάφεραν να δουν και να δημοσιεύσουν μόνο την άτεχνη μακροσκελή απάντηση του Πολυκοινωνικού, που προσπαθεί με αμηχανία να ρίξει τις ενοχές στην ΚΕΔΕ, την ΠΕΔ και τον Δήμαρχο Ορεστιάδας.

 

Related posts

Συνελήφθησαν 3 διακινητές

admin

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

admin

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές στα ελικόπτερα Romeo του Πολεμικού Ναυτικού – Σύντομα αναμένεται η άφιξη των πρώτων τριών στην Ελλάδα

editor
27/04/2024 8:07