19 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ροδόπη: Δυο συλλήψεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (8-3-2023) το πρωί σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ορεστιάδας, δύο (2) διακινητές, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τα παραπάνω οχήματα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

Related posts

Ζήστε την Καθαρά Δευτέρα που σας αξίζει στα Ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

admin

Turn your kitchen to a.. Star!

editor

Eμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: “Ζητούμε την άμεση κατάργηση της μεθόδου της “click away”

editor
19/03/2024 5:01