8 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Ισόβια στον συζυγοκτόνο της 29χρονης Τζεβριέ

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά επέβαλε το Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ορεστιάδας στον 31χρονο συζυγοκτόνο, ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29 ετών γυναίκα του Τζεβριέ, στις 9 Δεκεμβρίου του 2021, στην Αλεξανδρούπολη.

Το δικαστήριο δεν δέχθηκε κανένα ελαφρυντικό περί πρότερου εντίμου βίου του κατηγορούμενου. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία κράτησε περισσότερες από δέκα ώρες, ο 31χρονος ισχυρίσθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Την έντονη αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου προκάλεσε η κατάθεση του θείου του κατηγορουμένου, ο οποίος προσήλθε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου, ο μάρτυρας είπε ότι «όλοι τις δέρνουμε τις γυναίκες μας, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας … δεν είπαμε να τις σκοτώσουμε αλλά εννοείται ότι τις δέρνουμε».

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου τέσσερις ημέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο 31χρονος με μεγάλη καθυστέρηση την πήγε στο νοσοκομείο, όπου ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του έπεσε από τη σκάλα. Τα χτυπήματα που της έδωσε, της προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος. Η 29χρονη άφησε πίσω της τρία παιδιά.

Related posts

Συνελήφθη ο γραμματέας του Τουρκικού προξενείου στην Ρόδο

editor

Επιστολή Πέτροβιτς σε Βορίδη για τις καταστροφές των καλλιεργειών από τα άγρια άλογα που διαβιούν στο Δέλτα του Έβρου

editor

Εορτασμός του Προφήτη Ηλία στους Μεταξάδες

editor
08/05/2024 0:50