26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Ισόβια στον συζυγοκτόνο της 29χρονης Τζεβριέ

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά επέβαλε το Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ορεστιάδας στον 31χρονο συζυγοκτόνο, ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29 ετών γυναίκα του Τζεβριέ, στις 9 Δεκεμβρίου του 2021, στην Αλεξανδρούπολη.

Το δικαστήριο δεν δέχθηκε κανένα ελαφρυντικό περί πρότερου εντίμου βίου του κατηγορούμενου. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία κράτησε περισσότερες από δέκα ώρες, ο 31χρονος ισχυρίσθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Την έντονη αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου προκάλεσε η κατάθεση του θείου του κατηγορουμένου, ο οποίος προσήλθε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου, ο μάρτυρας είπε ότι «όλοι τις δέρνουμε τις γυναίκες μας, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας … δεν είπαμε να τις σκοτώσουμε αλλά εννοείται ότι τις δέρνουμε».

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου τέσσερις ημέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο 31χρονος με μεγάλη καθυστέρηση την πήγε στο νοσοκομείο, όπου ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του έπεσε από τη σκάλα. Τα χτυπήματα που της έδωσε, της προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος. Η 29χρονη άφησε πίσω της τρία παιδιά.

Related posts

Αυξημένος κατά 26,1% ο τζίρος του Ομίλου Πλαστικά Θράκης το 2021

editor

Ορεστιάδα: Άμεση αντίδραση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ – Έκλεισαν οι επικίνδυνες ρωγμές στο δρόμο Δίκαια-Σπήλαιο

editor

“Ξεσπούν” οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης N.Έβρου

editor
26/04/2024 18:33