27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνεχίζονται οι διαδικασίας για τη δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου

Συνεχίζονται οι διεργασίες για τη δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου.

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών των εκπροσώπων της Πρωτοβουλίας με τους βουλευτές του νομού.

Οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας για τη δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου κατέθεσαν στους κ.κ. Βουλευτές τους σοβαρούς προβληματισμούς τους για την κατάρρευση που παρουσιάζει το βόρειο τμήμα του νομού, επαναλαμβάνοντας πως η διοικητική αναδιάταξη θα εξυπηρετούσε στη διαφορετική και ξεχωριστή αντιμετώπιση που χρειάζεται άμεσα η περιοχή.

Από την πλευρά τους όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές αναγνώρισαν την σοβαρότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το βόρειο τμήμα του Νομού και ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι θετική με την έννοια της ανάδειξης των ιδιαίτερων ζητημάτων της περιοχής φέρνοντας τα στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου. Ο κάθε βουλευτής εξέφρασε τις δικές του απόψεις, επιφυλάξεις και προτάσεις επί του αιτήματος των φορέων και όλοι ζήτησαν ενημέρωση για την συνέχεια της πρωτοβουλίας.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές με τους εκπροσώπους του 2ου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τις προσεχείς ημέρες μάλιστα προγραμματίζονται οι συναντήσεις με τους αιρετούς εκπροσώπους του 1ου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης με τους οποίους θα ολοκληρωθεί η παρούσα φάση διεκδίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου ώστε η Πρωτοβουλία να προχωρήσει στα επόμενα βήματα της.

Related posts

Πέθανε η ηθοποιός Όλγα Τουρνάκη

editor

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. ο αναδασμός του αγροκτήματος Δοξάτου

editor

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να παράσχουν κάθε βοήθεια προς τους Δημότες

admin
27/04/2024 6:53