27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου στηρίζει την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, καλεί τους συναδέλφους του αλλά και όλους τους πολίτες του νομού να στηρίξουν και αυτοί με την σειρά τους την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης προκειμένου να συνδράμουν στην κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι μου, η κάθε προσφορά βοήθειας μπορεί να σώσει έναν συνάνθρωπο μας. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε η κοινωνική ευθύνη, η προσφορά και η ευαισθησία είναι μεγίστης σπουδαιότητας. Έτσι, σας ενημερώνουμε ότι ως «Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου» για την Ε.Π.Α.Θ. (Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης) η οποία έχει υπό την επίβλεψη και την προστασία της παιδιά κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων -κάτω από το όριο της απόλυτης φτώχειας.

Προσφέρουμε τον οβολό μας για να συνδράμουμε στην κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών τους, στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του νομού.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι μου, ας σταθούμε για μια ακόμη φορά αρωγοί, καθώς ΜΟΝΟ μέσω της συλλογικής προσπάθειας και αλληλεγγύης, μπορούμε να συνεισφέρουμε καθοριστικά.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας.

ΥΓ Οι κουμπαραδες από σήμερα βρίσκονται στις Υπηρεσίες Συνοριακης Φύλαξης του Νόμου μας. Επίσης  κουμπαράς θα βρίσκεται στο κατάστημα Mikel στην Αλεξανδρούπολη για όποιον επιθυμεί να συνδράμει.”

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να παράσχουν κάθε βοήθεια προς τους Δημότες

admin

Δήμος Σαμοθράκης: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δημιουργία μαθητικής εφημερίδας

editor

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις πολιτών που «τολμούν» να διοργανώνουν πάρτι σπίτι τους – Πως οι αρχές «παρακάμπτουν» το Σύνταγμα!

editor
27/04/2024 5:22