27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. έκανε δωρεές σε ιδρύματα και φορείς της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ένδυσης, παιχνίδια κ.α.), με σκοπό την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, συγκέντρωσε βοήθεια που προσφέρθηκε σε ιδρύματα και φορείς.

Συγκεκριμένα:

-Στη Ροδόπη, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Μιχαήλ Σεβδυνίδης, προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής.

-Στην Ορεστιάδα, ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, Χρήστος Αξής και αντιπροσωπεία αστυνομικών, προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό στην Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας.

-Στην Αλεξανδρούπολη, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Λάμπρος Τσιάρας και αντιπροσωπεία αστυνομικών, προσέφεραν τη βοήθεια που συγκέντρωσε το προσωπικό στο Παιδικό Χωριό S.O.S. Θράκης.

-Στην Ξάνθη, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, Πασχάλης Γιώρης και αντιπροσωπεία αστυνομικών, προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου.

-Στην Καβάλα, αντιπροσωπεία αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, παρέδωσε τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό στο Τραπέζι Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

-Στη Δράμα, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, Αθανάσιος Σέρτης και αντιπροσωπεία αστυνομικών υπαλλήλων, προσέφεραν τα είδη που συγκεντρώθηκαν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας.

Εκπρόσωποι των φορέων και ιδρυμάτων εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευγενική προσφορά και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης από Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος και Ομοσπονδία ΑμεΑ Περιφέρειας ΑΜΘ

editor

600ευρώ: Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για τους επιστήμονες

admin

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στον αγώνα για την υπογεννητικότητα

admin
27/04/2024 7:14