26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Αντικαταστάσεις Προέδρου Σχολικής Επιτροπής και Διαχειρίστριας ΤΕΒΑ, θα συζητήσει το δημοτικό συμβούλιο

Καλούνται τα μέλη  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως στις 20.07.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00 προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην 13η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε αυτή, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι κεκλεισμένων των θυρών, θα γίνει συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

Αιτήσεις-Ενημερώσεις
Αποδοχή παραίτησης της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης και αντικατάσταση της (Εισηγ.κ.Δήμαρχος)
Έγκριση 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2020 του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Κιζιρίδης Γ.)
Λήψη απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουνε καμία αξία (Εισηγ. κ. Κιζιρίδης Γ.)
Τροποποίηση της Απόφασης Υλοποίησης µε ίδια μέσα και υποβολή αιτήματος τροποποίησης πράξης ένταξης του έργου «Λειτουργία Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Θυµάτων Βίας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» (Εισηγ. κ. Καδόγλου Κ.)

7. Εισηγητική έκθεση Β’ τριμήνου του έτους 2020 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης ( Ο.Π.Δ.)  (Εισηγ. κ. Μανάργιας Γ.)

8.Παροχή γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου επί αντικειμενικών αξιών ακινήτων (Εισηγ. κ. Παπαδόπουλος Δ.)

9.Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Κατασκευή Νεών Ποτιστρών Δημοτικών Ενοτήτων Αλεξανδρούπολης» (Εισηγ. κ. Καναρίδης Ευαγγ.

10.Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων – εργοταξιακής σήμανσης του έργου «Αξιοποίηση Τμήματος του Γεωθερμικού Πεδίου Αρίστηνου ¨Κατασκευή Θερμικού Σταθμού και δικτύων τηλεθέρμανσης αγροτικών θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων και κτιρίων¨»(Εισηγ. κ. Καναρίδης Ευαγγ.)

11, Συναίνεση για τη μεταφορά του έργου:«Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στη θέση “Μαυρότοπος” του Δ. Αλεξανδρούπολης (μέσω της Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου «Έργα αποκατάστασης εννέα χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) στους Δήμους Ν. Ζίχνης, Αμφίπολης και Βισαλτίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών» – «Έργα Αποκατάστασης έξι ΧΑΔΑ στο Δ. Σιντικής και δύο ΧΑΔΑ στο Δ. Ηράκλειας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών» – «Έργα αποκατάστασης Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων στις θέσεις «Παππάς» και «Μαυρότοπος» του Δήμου Αλεξανδρούπολης») από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος I» στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών (Εισηγ. κ. Καναρίδης Ευαγγ.)

12. Τροποποίηση της 115/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αφορά τον κανονισμό παραχώρησης και χρήσης κοινοχρήστων χώρων (Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)

13. Έγκριση πρόσληψης Νομικού Συμβούλου για το Συμβουλευτικό Κέντρο κατά της βίας των γυναικών (Εισηγ. κ. Τσακιροπούλου Ευαγγ.

14, Αίτηση για παραχώρηση δημόσιας έκτασης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, στην οποία υφίσταται κοινωφελής εγκατάσταση (Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών)(Εισηγ. κ. Παλαιολόγου Κ.)

15. Έγκριση εκμίσθωσης έκτασης για εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιδειών (ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ) στις Φέρες, κατά την ετήσια εμποροπανήγυρη της 14ης Σεπτεμβρίου 2020(Εισηγ. κ. Κολγιώνης Δ.)

16. Λειτουργία νέων σχολικών μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Μουλατζιδου-Λαζαρίδου Δ.)

17. Αποδοχή αιτήματος αντικατάστασης της Διαχειρίστριας-Συντονίστριας του προγράμματος ΤΕΒΑ και αντικατάσταση της (Εισηγ. κ. Ποϊραζίδου Αλ.)

Σημειώνεται ότι, η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών,σύμφωνα με την αριθμ. 163/33282/29.05.2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ«Ενημέρωση αναφορικά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων των συλλογικών οργάνων των Δήμων», και με τις αναφερόμενες, σε αυτήν, υγειονομικές διατάξεις των κοινών υπουργικών αποφάσεων (σε όλους τους χώρους συνάθροισης κοινού, ανοικτούς και κλειστούς που δεν καταλαμβάνονται από ειδική διάταξη, τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων).

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Επαναφορά απογευματινών αμαξοστοιχιών στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Κομοτηνή – Ξάνθη

editor

Αλεξανδρούπολη: Έλληνας και αλλοδαπός συνελήφθησαν με κοκαίνη

editor

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Ενίσχυση της Ορθοπεδικής Κλινικής με σύγχρονα μηχανήματα μέσω ΕΣΠΑ

editor
26/04/2024 12:39