29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Έλληνας και αλλοδαπός συνελήφθησαν με κοκαίνη

Με 17,5 γραμμάρια κοκαίνη και 4 ναρκωτικά δισκία, συνελήφθησαν στον Έβρο από αστυνομικούς της Αλεξανδρούπολης, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, τους οποίους παρακολουθούσαν μετά από πληροφορίες για την δράση τους.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: “Σνελήφθησαν την 8-6-2020 το βράδυ στον Έβρο, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν τη δραστηριοποίηση των δραστών στη διακίνηση ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης και κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν, εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος και την κατοχή τους, μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 17,5 γραμμαρίων και τέσσερα ναρκωτικά δισκία.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Σκοτώθηκε ο γνωστός συνθέτης Νότης Μαυρουδής – Έπεσε από ύψος, ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του

editor

Περιφέρεια ΑΜΘ: 18,1 εκ. € θα δοθούν μέσω ΕΣΠΑ για την ίδρυση 161 νέων επιχειρήσεων

editor

Kλείνει από σήμερα ο εναέριος χώρος του Έβρου

editor
29/03/2024 9:05