27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Η Revival Consulting Services S.A. παρούσα στις κορυφαίες εκθέσεις Τουρισμού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Revival Consulting Services σε κορυφαίες εκθέσεις Τουρισμού της χώρας.

Δίνοντας δυναμικό παρόν στην «100% Hotel Show», την «Xenia», αλλά και την 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, για 3η συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρείες που αποτελούν σημείο αναφοράς για την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Το διαδραστικό περίπτερο της Revival επισκέφθηκε πλήθος επαγγελματιών, παρουσιάζοντας ενδιαφέρον τόσο για τις υπηρεσίες της εταιρείας, όσο και για τα νέα τεχνολογικά εργαλεία. Πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, όπως ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κος Κώστας Λούλης και η Βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο της Revival κο Γιώργο Αντύπα, ο οποίος τους ανέλυσε το όραμά της εταιρείας και τους τρόπους με τους οποίους συμβάλει στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας.

Ο κος Γιώργος Αντύπας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την εφαρμογή της τεχνολογίας AI στις υπηρεσίες μας, επιδιώκουμε την ολιστική προσέγγιση των αναγκών των επιχειρήσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα αυτοματοποίησης των λειτουργιών τους. Θέτοντας την τεχνογνωσία της 20ετούς εμπειρίας μας και τις τεχνολογίες αιχμής στη διάθεσή των επιχειρήσεων συμβάλουμε δραστικά στην ανάπτυξή τους.»

Το catering της εκδήλωσης ανέλαβε το DARLING ON WHEELS.

Related posts

Πρόγραμμα δράσεων του ΔΠΘ για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821

editor

Πανελλήνιες εξετάσεις 2020: Αυτές είναι οι απαντήσεις των Λατινικών

editor

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην επιχείρηση «Κλεμανσώ 22» στη Μεσόγειο

editor
27/04/2024 7:44