2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Θερμή υποδοχή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βαγγέλη Μυτιληνού

Θερμή υποδοχή και δυνατό χειροκρότημα επιφύλασσαν στον επικεφαλής της “Αδέσμευτης Νέας Αυτοδιοίκησης” Βαγγέλη Μυτιληνό, ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης, κατά τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Μάλιστα είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως συγκέντρωσε περισσότερο κόσμο από τα εγκαίνια εκλογικών κέντρων των άλλων υποψήφιων δημάρχων της Αλεξανδρούπολης,

Φανερά συγκινημένος ο κ.Μυτιληνός έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα στον δήμο Αλεξανδρούπολης. Είμαστε η αρχή της Ελλάδας και από εδώ ξεκινάνε όλα”.

Ο Βαγγέλης Μυτιληνός ανέλυσε τις βασικές αρχές και τα κύρια σημεία του προγράμματος του για τον δήμο της Αλεξανδρούπολης, δίνοντας έμφαση στην καθημερινότητα και την άμεση λύση των προβλημάτων των δημοτών. “Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα και είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε αμέσως δουλειά για να τα λύσουμε”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια και πριν καλέσει τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια του, απηύθυνε μια σειρά από ερωτήματα προς όλους:

“Απευθυνόμενος σε όλους εσάς θα σας ρωτήσω κοιτώντας σας στα μάτια.

Πρέπει στην πόλη μας να λυθεί το κυκλοφοριακό;

Πρέπει ο δήμος μας να είναι πεντακάθαρος;

Πρέπει ο δήμος μας να είναι καταπράσινος;

Πρέπει να υπάρχουν γηπεδα για να αθλούνται τα παιδιά μας;

Πρέπει ο δήμος να είναι ασφαλής και λειτουργικός για τα άτομα ΑΜΕΑ;

Πρέπει να αξιοποιηθεί ο δήμος μας τουριστικά;

Πρέπει στο δήμο μας να υπάρχει συνεργασία με τους φιλόζωους;

Πρέπει στο δήμο μας να γίνεται η αγροτική οδοποιία στην ώρα της;

Αν όλα αυτά τα ΠΡΕΠΕΙ σας βρίσκουν σύμφωνους, τότε αγαπητοί μας συμπολίτες στηρίξτε την Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση, για να δώσουμε ταυτότητα στην πόλη, στην Αλεξανδρούπολη, στην Τραίανούπολη, στις Φέρες. Για να έχουμε έναν δήμο διεκδικητικό. Χωρίς εξαρτήσεις. Που θα έχει τη δύναμη να διεκδικεί δυναμικά”.

Στην εκδήλωση υπήρξε η παρουσία έκπληξη του επίσης υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, τον οποίο ο Βαγγέλης Μυτιληνός ευχαρίστησε γιατί ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του, αλλά και του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλου Τοψίδη, για τον οποίο είπε “δίπλα μας είναι ο αυριανός Περιφερειάρχης, ο Χριστόδουλος Τοψίδης”.

Related posts

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από το Δήμο Μαρώνειας – Σαπών

editor

Συνελήφθησαν 3 άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για κατοχή ναρκωτικών

editor

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ με τους νέους Διοικητές Διεύθυνσης Αστυνομίας και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δράμας

editor
02/05/2024 0:19