26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ με τους νέους Διοικητές Διεύθυνσης Αστυνομίας και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δράμας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, συνάντησε στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Δράμας Πύραρχο Πασχάλη Χουρτερούδη – μέχρι πρότινος Διοικητή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής. Ο νέος Διοικητής συνοδευόταν από τον απερχόμενο Διοικητή Πύραρχο Ιωάννη Αραμπατζή, ο οποίος αναλαμβάνει Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, συναντήθηκε στο γραφείο του,  με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Αντώνιο Καπελλάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ιωάννη Παπαθανασίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαεμμανουήλ εξέφρασε τα εγκάρδια συγχαρητήριά του στους δύο Διευθυντές για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία, με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη και την προσφορά σε όλη την τοπική κοινωνία.

Στις συναντήσεις επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Δράμας με την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Συζητήθηκε η περαιτέρω βελτίωση και εμβάθυνση του συντονισμού της Αντιπεριφέρειας με τα Σώματα Ασφαλείας σε επίπεδο Νομού, ιδιαίτερα, στην πολιτική προστασία, για θέματα προστασίας και ασφάλειας του πολίτη, καθώς και για κοινές δράσεις στον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα.

Related posts

Μια Βραβευμένη Οικογενειακή Επιχείρηση Στα Επτάνησα

admin

Μητσοτάκης: Δεν θα γίνει ανεκτή καμία παράνομη είσοδος μεταναστών στην Ελλάδα

admin

Έβρος: «Καλύτερη εικόνα» παρουσιάζει σήμερα η φωτιά στη Λευκίμη

editor
26/04/2024 22:06