30 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Η Attica Green Expo 2023 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Η Attica Green Expo 2023, το μεγαλύτερο Eco Meet της χώρας, «έριξε αυλαία» το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες της, μικρούς και μεγάλους.

Πάνω από 39 Δήμου της Αττικής και της Περιφέρειας, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, συστήματα ανακύκλωσης και ιδιωτικές εταιρείες με εταιρική κοινωνική ευθύνη έδωσαν δυναμικά το παρών, σε μία έκθεση απόλυτα σύγχρονη, βιωματική και πλούσια σε παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις. 

8.620 παιδιά πέρασαν τις πόρτες της Attica Green Expo και με οδηγούς κατάλληλα εκπαιδευμένους εθελοντές, αλλά και τον Φύλλο, την αξιαγάπητη μασκότ της έκθεσης, παρακολούθησαν διαδραστικές θεατρικές παραστάσεις και έμαθαν για το περιβάλλον μέσα από το παιχνίδι, φεύγοντας από το Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο του Π. Φαλήρου με πολλά δώρα, προσφορά των εκθετών.  

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών ημερών, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, πολυάριθμα πάνελ στο main stage. Γνωστοί δημοσιογράφοι συντόνισαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με αξιόλογους ομιλητές από όλο το φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής, επιχειρηματικής, και πολιτιστικής μας ζωής, προσφέροντας την ευκαιρία μίας ευρύτατης θεματικά ενημέρωσης, πάντα με επίκεντρο το περιβάλλον και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία του.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης για το περιβάλλον, που έγινε και επίσημα θεσμός. Ένα συνέδριο που διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση «Κλεισθένης», η εταιρεία Forum Training & Consulting & ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου. 

Με το βλέμμα στραμμένο στο 2024, οι διοργανωτές της έκθεσης ευχαρίστησαν θερμά τον Μεγάλο Χορηγό της Attica Green Expo ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. που μετέφερε μαθητές από σχολεία της Αττικής και της Περιφέρειας στους χώρους της έκθεσης και στήριξε έμπρακτα τη διοργάνωση. Ευχαρίστησαν επίσης  το Πράσινο Ταμείο/Χρυσό Χορηγό καθώς και τους Ασημένιους χορηγούς, ΔΕΗ, BREAK EVEN & STARTGUARD για τη σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση. 

Ραντεβού του χρόνου στην Attica Green Expo 2024!

 

Related posts

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

Στη Θράκη υποψήφιοι ακόλουθοι της Διπλωματικής Ακαδημίας του ΥΠΕΞ

editor

Αυξάνεται εκ νέου η πίεση στο ΠΓΝΑ λόγω COVID-19

editor
30/04/2024 19:46