6 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ορεστιάδα: “Τρέχει” ο διαγωνισμός για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου-OPEN MALL

Ο Δήμος Ορεστιάδας προχώρησε στη διακήρυξη του διαγωνισμού για το έργο : Ανάπλαση πεζοδρομίων και νησίδας στο εμπορικό κέντρο Ορεστιάδας, προϋπολογισμού 812.000 €, το οποίο αποτελεί το 3Ο από τα 8 υποέργα που έχει αναλάβει ο Δήμος ως συνδικαιούχος για την κατασκευή και διαμόρφωση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Ορεστιάδας – OPEN MALL.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνουν παρεμβάσεις στα υπάρχοντα πεζοδρόμια και στη νησίδα της Λεωφόρου Βασιλέως Κων/νου.
Σκοπός του Δήμου Ορεστιάδας είναι  να καταστεί δυνατή η αναβάθμιση και η ανάδειξη του εμπορικού κέντρου, να δοθεί ώθηση στον εμπορικό και επιχειρηματικό κλάδο και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην περιοχή παρέμβασης.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»

Η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει στις 19/2/2021 και ώρα 13:00 μ.μ.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Με απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου η χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Τυχερού

editor

Συνεχίζονται οι επίγειοι ψεκασμοί αλλά και οι αεροψεκασμοί για τα κουνούπια στον Έβρο

editor

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη με τον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, στο πλαίσιο επισκέψεών του στην Δράμα

editor
06/05/2024 14:20