1 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Κομοτηνή: Τα αποτελέσματα στην ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Chris and Eve.

Στην διαδικασία κατατέθηκαν δυο ψηφοδέλτια η Αυτοδιοικητική Σύνθεση και η Λαϊκή Συσπείρωση. Σε σύνολο 127 μελών ψήφισαν 123.

Η Αυτοδιοικητική Σύνθεση έλαβε 118 ψήφους και η Λαϊκή Συσπείρωση 3 , ενώ υπήρχαν 2 Άκυρα-Λευκά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο νέο 21μελες διοικητικό συμβούλιο θα συμμετέχουν 13 δήμαρχοι και 8  δημοτικοί σύμβουλοι. Στην ψηφοφορία των δημάρχων πρώτευσε ο δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης που αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ.

Εκλέχθηκαν με σειρά οι δήμαρχοι: Μιχαηλίδης Σάββας, Μιχόγλου Θωμάς, Καλακίκος Παναγιώτης, Τσιτιρίδης Γεώργιος, Κοντός Ευστράτιος, Γκαράνης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Ζαμπούκης Ιωάννης, Ιμάμ Τζανέρ, Παπαδόπουλος Αδαμάντιος, Μουριάδης Θεόδωρος, Κυριακίδης Ελευθέριος, Αθανασιάδης Θεόδωρος,

Από τους δημοτικούς συμβούλους εκλέχθηκαν οι: Δάβης Απόστολος, Πέτροβιτς Δημήτριος, Χριστοδουλίδης Γεώργιος, Θεοδωρίδης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Χρυσόστομος, Χαριτόπουλος Κωνσταντίνος, Ευστρατίου Χαράλαμπος και Μεσούτ Μεχμέτ.

Εκπρόσωποι για την Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ εκλέχθηκαν οι: Μαυρίδης Βασίλειος, Γραβάνης Αντώνιος, Σταυρακόγλου Σταύρος, Μποσμποτής Χρήστος, Λαζαρίδης Γεώργιος, Βακιρτζής Κωνσταντίνος, Λαπατάς Αθανάσιο,  Μαμσάκος Χριστόδουλος, Λαζαρίδης Νικόλαος και Ιντζεπελίδου -Συτμαλίδου Ελένη.

Related posts

Δημόσια πρόσκληση σε φορείς της Ξάνθης για τη συμμετοχή τους στο δίκτυο φορέων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ξάνθης

editor

Ουκρανία: Ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς αποκλείει επέμβαση του NATO στον πόλεμο

editor

Γεωπολιτικής / στρατιωτικής και ενεργειακής σημασίας το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

admin
01/05/2024 16:38