9 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Πρωινές ιστορίες και τοπικά κουτσομπολιά

– Τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ…. το «τρενάκι» του Έβρου συνεχίζει τις διαδρομές του… Ερίζουν οι γνώμες για τον μηχανοδηγό. Έχει συνεπάρει τους επιβάτες το επικείμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια!

– Κάτι περίεργα ακούγονται πως θα σκάσουν για τον μπούκλα της Ορεστιάδας. Πολλά μέτωπα ταυτόχρονα μαζί με μία αλαζονεία… Οι κακές οι γλώσσες τα χρεώνουν στην Χίλαρυ η οποία όταν κηδεμονεύε κάποιον δεν αστειεύεται!

– Και μια που μιλάμε για μπούκλες, και ένας άλλος μπούκλας στην Αλεξανδρούπολη αρχίζει και γίνεται φιλόδοξος για την προεδρία του Επιμελητηρίου. Για την ίδια θέση ενδιαφέρεται επίσης και έτερο μεγάλο επιχειρηματικό μέγεθος της περιοχής που φέρει μακριά γενειάδα και ροξάκι στο κεφάλι!

– Αλεξανδρούπολη λοιπόν και κάτι περίεργες υποθέσεις φαίνεται να ξανανοίγουν. Υποθέσεις που κάποιοι νόμιζαν πως είχαν κλείσει, αλλά με αφορμή ένα πρόσφατο οικονομικό καταλογισμό για κάποιους τόνους αναμένεται να υπάρξει επαναφορά από το αρχείο… Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι αποκαλύψεις!

– Του αναπτυξιακού το κάγκελο γίνεται πάντως. Έχουν ξεσαλώσει και έχει αρχίσει εκ νέου ο Πελοποννησιακός πόλεμος… Έχει ενημερωθεί και η Αθήνα και προβλέπεται να γίνει του κουτρούλη ο γάμος! Το Σουφλί ουδέτερο και η Σαμοθράκη αμήχανη…

– Κάτι περίεργα ακούγονται για έναν μεγαλοτσιφλικά που φημίζεται για την ορθοφωνία του σχετικά με το πόθεν έσχες του. Στους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες θα φανεί αν επαληθευθούν οι φήμες.

– Μια που πιάσαμε τον αγροτικό τομέα, ακόμη ένας από τον κλάδο φαίνεται πως θα ζοριστεί από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς το επόμενο διάστημα. Λίγο τα πεπόνια, λίγο τα βαμβάκια,λίγο η τρέλα της εξουσίας που τον συνεπήρε, δημιούργησαν πρόσφορο έδαφος για να βγουν στην επιφάνεια υποθέσεις που δεν έχουν παραγραφεί!

– Άδοξα φαίνεται να έληξε ο κρυφός έρωτας μεταξύ αυτοδιοικητικού άνδρα και κυρίας της δημοσιότητας στην Αλεξανδρούπολη. Η κυρία σφύριξε την λήξη στον έγγαμο «γύπα» και θα αφοσιωθεί στη δουλειά της.

– Και ένας άλλος «γύπας», που δεν τον λες και μοντέλο, εθεάθη στην περιοχή τελευταία. Έρχεται χτυπάει και φεύγει… Το τελευταίο «θύμα» όμως ισχυρίζεται πως θα στείλει με περιστέρι τα μαντάτα στη σύζυγο. Λευτεριά στην Ελένη!

Related posts

Πρωινός καφές με παρελθόν και πολύ Μέλλον

editor

Πρωινός Καφές με καθαρά χαλιά

editor

«Άρχοντας» ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης – «Φτωχός» ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης!

editor
09/05/2024 11:07