27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

«ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΔΕΙΑΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΕΛΕΝΗ»

Όταν ο Γ. Σεφέρης έγραφε το ποίημα «Ελένη» που περιέχει τον εμβληματικό στίχο του τίτλου, δεν θα μπορούσε να φαντασθεί ότι μια αυτοδιοικητική γυναίκα τον 21ο αιώνα θα έδινε νόημα στο στοχασμό του.

Γιατί ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γ. Ζαμπούκης ανακοινώνοντας το νέο διοικητικό σχήμα του δήμου, αγνόησε την προσφορά και την αφοσίωση της ΠΡΩΗΝ πλέον Αντιδημάρχου Οικονομικών Ελένης Ιντζεπελίδου και δεν θα την συμπεριλάμβανε σ΄ αυτό. Σε κάποια έστω τιμητική θέση.

Η πρώην μπορεί να έπεσε θύμα της μη αναγνώρισης της καλής και χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του δήμου, στην οποία εμβληματική θέση κατέχει η πλημμύρα των απευθείας αναθέσεων με έγκριση του Δημάρχου.

Αυτό το φαινόμενο μπορεί να ονομασθεί αδικία, τιμωρία, απογοήτευση…

Πάντως δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί θύμα της ανάγκης για ανανέωση γιατί υπάρχουν θεσιθήρες που δεν τους άγγιξε η συγκεκριμένη αναγκαιότητα.

Ίσως ισχύει τελικά το απόφθεγμα «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου».

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι τα διάφορα σχόλια που έφτασαν στα αυτιά μας έλεγαν ότι η κ. Ελένη παρακάλεσε έστω να της δοθεί αμισθί η Αντιδημαρχία ενέργειας και φυσικών πόρων που λείπει από το σχήμα της Δημοτικής αρχής.

Ίσως της ετοιμάζει την Προεδρία του Αναπτυξιακού Οργανισμού όπου και θα βάλει φρένο στις αναθέσεις της έτερης κυρίας Τατούλη σε διάφορες επιχειρήσεις της Αρκαδίας που είναι ο αγαπημένος της τόπος αλλά και ευρύτερα της Πελοποννήσου.

Υπάρχουν και κάποια άλλα ΙΣΩΣ αλλά αναμένουμε κάποιες διαφανείς εξελίξεις τον Ιανουάριο και βλέπουμε…

Related posts

Ορεστιάδα: Στις όχθες του Άρδα ο 6ος «Παραποτάμιος Δρόμος»

editor

Καρναβάλι στο Διδυμότειχο

editor

EKTAKTO: Πληροφορίες για ξαφνική επιφυλακή στις στρατιωτικές μονάδες του Έβρου – Άσκηση ή κάτι άλλο;

editor
27/04/2024 8:55