28 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για τους κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες της Μητροπόλεώς μας και τις οικογένειές τους.

Την Βασιλόπιτα έκοψε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας. Παρόν στη κοπή της πίτας ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τανάγρας κ. Απόστολος. Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε όλους τους ιερείς, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του πολύπλευρου ποιμαντικού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην λειτουργία των Ιερών Ναών, των Ιερών Μονών, των υπηρεσιών και των ιδρυμάτων μας κατά το έτος 2023.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Άγιος Θεός να ανταποδώσει κατά το ανατέλλον έτος 2024 σε όλους και στις οικογένειές τους όλα τα αγαθά και τις ευλογίες του. Αμέσως μετά τα μικρά παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα και ο Μητροπολίτης μας μοίρασε σε όλους τα κομμάτια της πίτας και στα μικρά παιδιά έδωσε επιπλέον δώρα και σοκολάτες.

Related posts

Π.Ε. Ροδόπης – Εμμανουήλ Ταπατζάς: Όπως υποσχεθήκαμε ενεργήσαμε με γρήγορα αντανακλαστικά για τους αγρότες μας και έτσι θα συνεχίσουμε

editor

Επικίνδυνα ανεπαρκής η Zante Ferries

editor

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη στην Πτολεμαίδα για αξιοποίηση της εμπειρίας στην τηλεθέρμανση, πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Ελένη Ιντζεπελίδου

editor
28/04/2024 15:43