27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Με γνωστές επιτυχίες του η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με γνωστά τραγούδια του σε ζωντανή εκτέλεση, η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε χθες τον Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Το λαϊκό προσκύνημα ολοκληρώθηκε νωρίτερα στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου από το πρωί συνέρρευσαν χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή για να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Μόλις το φέρετρο με τον Βασίλη Καρρά εξήλθε από την εκκλησία, η ορχήστρα του καλλιτέχνη έπαιξε γνωστές επιτυχίες του, όπως το «Νύχτα ξελογιάστρα» και το «Δεν πάω πουθενά», με τους συγκεντρωμένους να σιγοτραγουδούν συνοδεύοντας τους μουσικούς. Αμέσως μετά έπαιξαν κρητικές και ποντιακές λίρες, ενώ ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκρότημα φωνάζοντας «Αθάνατος».

Η ταφή του μεγάλου καλλιτέχνη θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στον γενέθλιο τόπο του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας- όπως ήταν η επιθυμία του. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Related posts

Νεφώσεις, τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες σήμερα σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη

editor

Ο Ρουβίκωνας τα έκανε «γυαλιά- καρφιά» σε δικηγορικό γραφείο

admin

Φιλανθρωπικές Δράσεις Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

editor
27/04/2024 15:10