27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

Στη Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, την ανατολική και κατά τόπους την κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 20, στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 24 και τοπικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 25 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στα ανατολικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στη Θράκη τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στα θαλάσσια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Related posts

Xάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης για νεαρό κολυμβητή από τις Φέρες Έβρου!

editor

Ο “Happy Traveller” Ευτύχης Μπλέτσας κάνει γυρίσματα στη Σαμοθράκη!

editor

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Μετά από συνεννόηση με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Έβρου τοποθέτησαν ειδικό κάδο κοντέινερ στην περιοχή για τη ρίψη απορριμμάτων

admin
27/04/2024 23:42