2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ

Αδελφέ Εβρίτη.

Δεν εντέχω άλλο να μας θεωρούν πρόβατα και να υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Δεν αντέχω πλέον τους «δημοσιογράφους» που νομίζουν  ότι μπορούν να μας κατευθύνουν. Δεν αντέχω άλλο τους «δημοσιογράφους» που νομίζουν ότι δεν αντιλαμβάνομαι ότι εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ο κύριος Πιτιακούδης Μιχαήλ λοιπόν χωρίς να σέβεται οικογένειες, παιδιά, υπολήψεις γράφει ότι θεωρεί ότι μπορεί να βλάψει συγκεκριμένες πολιτικές παράταξεις. Αορολογίες χωρις ουσιαστικό περιεχόμενο μόνο για να δημιουργεί εντυπώσεις.

Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Πιτιακούδη λοιπόν τα εξής:

  1. Πήρε από τον κύριο Μέτιο 58000€ με σύμβαση για να προωθήσει το έργο της περιφέρειας?
  2. Αφού πήρε τις 58000€ (που δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει διότι υπάρχουν δημόσια έγγραφα) ήταν δυνατόν να γράψει αρνητικά σχόλια για τον κύριο Μέτιο ή να γράψει αντικειμενικά για τον κύριο  Τοψίδη Χριστόδουλο που είναι ο μοναδικός αντίπαλος του κυρίου Μέτιου? Αν είναι άδικη η πρωτόδικη απόφαση που σε καταδίκασε για συκοφαντική δυσφήμιση του κυρίου Τοψίδη, δείξε μας ένα δημοσιεύμα του που έγραφε κάτι θετικό για τον κύριο Τοψίδη.
  3. Για ποιο λόγο αφού ισχυρίζεσαι ότι είσαι έγκριτος δημοσιογράφος, την προεκλογική περίοδο γράφεις ύμνους για τον κύριο Μέτιο και τον κύριο Ζαμπούκη  και ρίχνεις συνεχώς λάσπη στους Τοψίδη, Σταυράκογλου και στις παρατάταξεις των τελευταίων.
  4. Για ποιο λόγο δημοσιεύεις «αμάσητα» τα λεγόμενα του κυρίου Κίρκου  σε βάρος του κυρίου Παπαδάκη.
  5. Για ποιο λόγο δεν έχεις πει κακή κουβέντα για τον κύριο Καλακίκο?

Σταματήστε κύριε Πιτιακούδη Μιχαήλ να μας θεωρείτε ανόητους. Όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία σου καταλαβαίνει αμέσως το είδος της δημοσιογραφίας που εξυπηρετείς.

Επίσης αν διαφωνείς σ’ αυτά  που γράφω και τα θεωρείς δυσφημιστικά σε παρακαλώ να μου κάνεις μηνύσεις  και να πάμε στα Δικαστήρια ούτως ώστε να αναγκαστώ να προσκομίσω όλα τα «δημοσιογραφικά σου επιτεύγματα»  και να έρθουν και όλοι οι γνώστες ως μάρτυρες για να αποδειχθεί αν εξυπηρετείς συμφέροντα ή όχι.

Μόνο που θέλω να κάνουμε μία συμφωνία. Να δημοσιεύουμε και να μαθαίνει ο Εβρίτης τι έχει προσκομίσει ο καθένας στο Δικαστήριο. Έτσι για να για υπάρχει μία διαφάνεια και για να μπορούν οι αναγνώστες  να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Κύριε Πιτιακούδη  νομίζω ότι εσύ και οι εντολείς σου πρέπει να ξανασκεφθείτε την συμπεριφορά σας γιατί καλοί είναι οι καρποί αλλά καλύτερη η αξιοπρέπεια.

Related posts

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος ως μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

editor

Αγρότες εν δράσει

editor

Ορεστιάδα: Καραντίνα στην αιμοδοσία λόγω κρούσματος Ελονοσίας

editor
02/05/2024 5:22