2 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Oμιλία διοργανώνει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας με θέμα «Ας μιλήσουμε για την κατάθλιψη»

Είναι  γνωστό ότι στην Ορεστιάδα εδρεύει μία σημαντικότατη υγειονομική δομή που εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στον πληθυσμό του Βορείου Έβρου και όχι μόνο.

Πρόκειται για το Κέντρο  Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας που αποτελεί υγειονομική δομή του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου με αποστολή την ψυχοκοινωνική μέριμνα, τη συμβουλευτική παρέμβαση στην κοινότητα καθώς και τη διαφώτιση, πρόληψη, θεραπεία και συμβολή στην αποκατάσταση και κοινωνική ένταξη των ψυχικά νοσούντων συνανθρώπων μας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου και στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η εκπαίδευση γύρω από τις ψυχικές ασθένειες σε όλο τον κόσμο, καθώς και η κινητοποίηση των προσπαθειών για τη στήριξη της ψυχικής υγείας.

Στα πλαίσια της άνω αποστολής του αλλά και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου,  το Κ.Ψ.Υ. Ορεστιάδας   διοργανώνει ομιλία με θέμα:

«Ας μιλήσουμε για την κατάθλιψη»

Η ομιλία πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Νέας Ορεστιάδας στις 10-Οκτωβρίου-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.οο – 20.οο   με   Είσοδο Ελεύθερη  και  ομιλητές είναι οι:

Μπαλωτής Αθανάσιος., Ψυχίατρος Παιδιών  και  Εφήβων,
Δελημπαλτά Μαρία  Ελένη,  Π.Ε.   Ψυχολόγος,
Κουτρουβή Κωνσταντινιά,    Τ.Ε.    Επισκέπτρια Υγείας,
Παπαγεωργίου Ελένη,   Τ.Ε. Ψυχιατρική Νοσηλεύτρια.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς να τιμήσετε με την παρουσία Σας και τη συμμετοχή Σας την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.

Με τιμή

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  του Γ.Ν.Δ.

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

Related posts

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Αύξηση ροών κατά 64% το πρώτο οκτάμηνο του 2022

editor

Νέα επεισόδια – Μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα

admin

Αλεξανδρούπολη: Επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού

editor
02/05/2024 10:59