3 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Ισχυρό προβάδισμα του Αντώνη Γραβάνη στο Δήμο Κομοτηνής

Φαίνεται πως αλλάζει χέρια ο Δήμος Κομοτηνής καθώς η υποψηφιότητα του Αντώνη Γραβάνη, υποψήφιου Δημάρχου Κομοτηνής με τον Συνδυασμό ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ δείχνει να κερδίζει από την πρώτη Κυριακή. 

Ο Αντώνης Γραβάνης, επιτυχημένος επιχειρηματίας και πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Ροδόπης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, καθώς έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος στον Δήμο Κομοτηνής, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Κομοτηνής, αλλά και  Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Κ. Καραθεοδωρή. 

Παρόλο που προέρχεται από τους κόλπους της νέας Δημοκρατίας, καθώς ήταν για χρόνια Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κατάφερε να συγκεντρώσει γύρω του πλήθος υποψηφίων συμβούλων, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και να δημιουργήσει έναν συνδυασμό που έχει …ρεύμα.

Ο Δήμος Κομοτηνής τα τελευταία 12 χρόνια έχει στη δημαρχιακή καρέκλα την ίδια παράταξη, την «Κοινωνία Πολιτών». Αυτή τη φορά όμως, όλα δείχνουν ότι οι δημότες της Κομοτηνής θέλουν την αλλαγή και θα στηρίξουν ΔΥΝΑΤΑ τον Αντώνη Γραβάνη.

Related posts

Επίσκεψη του Αν. Δημοσχάκη το Σουφλί

editor

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

admin

1100 κιλά όστρακα έβγαιναν από το Δέλτα Έβρο.

admin
03/05/2024 2:53