27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Σοφία Κουρτίδου: Καλούμαστε να επιλέξουμε συνετά τους αντιπροσώπους μας, στοχεύοντας στη βελτίωση του ταλαιπωρημένου τόπου μας

Άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό και με ενεργό συμμετοχή στην τοπική κοινωνία.

Ο λόγος για την Σοφία Κουρτίδου, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη “ΑΡΧΗ” του Σταύρου Σταυράκογλου.

Η δήλωση της Σοφίας Κουρτίδου:

“Έφτασαν οι μέρες για μία καθοριστική εκλογική διαδικασία για την Αλεξανδρούπολη.

Γι’ αυτό καλούμαστε όλοι οι ψηφοφόροι και υποψήφιοι να επιλέξουμε συνετά τους αντιπροσώπους μας, στοχεύοντας πάντα και απρόσκοπτα στη βελτίωση του ταλαιπωρημένου τόπου μας.

Ας κάνουμε όλοι μαζί τη νέα ΑΡΧΗ!!!”

Σπουδές

Η Σοφία Κουρτίδου είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής, του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), κάτοχος διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Φιλοσοφία» Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), είναι φοιτήτρια και υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ). Κατέχει πτυχίο στη Συμβουλευτική και Ψυχολογία του Mediterranean College.

Επίσης η κ. Κουρτίδου έκανε την πρακτική άσκηση στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Επαγγελματική εμπειρία:

Είναι αντιπρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και ερευνήτρια στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα αναπνευστικού και ψυχικές επιπτώσεις.

Ήταν υπεύθυνη Διοργάνωσης του Φεστιβάλ για την Αγωγή του Παιδιού «Παιδιαδρομή», του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού (ΙΕΑΠ)  που πραγματοποιήθηκε 2-5 Σεπτεμβρίου 2011 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στην Αθήνα.

Related posts

Συμμετοχή της ΠΕΔ ΑΜΘ σε διεθνές συνέδριο στη Σόφια

editor

Έβρος: Συνελήφθησαν 6 διακινητές με 30 μη νόμιμους μετανάστες

editor

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

editor
27/04/2024 20:48