27 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 26 η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 26 η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και τον περιβάλλοντα χώρου του Δημοτικού Καταστήματος Φερών.

Η Δημοτική Ενότητα Φερών με την συνδρομή του Δήμος Αλεξανδρούπολης ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τα αιτήματα των αγροτών, των αγροτοκτηνοτροφικών επιχειρήσεων, των τοπικών οικοτεχνιών, κ.λ.π., οργάνωσαν και συντόνισαν για άλλη μία φορά την Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών με άψογο τρόπο αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Μαζική ήταν η προσέλευση του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου και πολιτών από τον Έβρο και τη Θράκη.

Νέοι αγρότες και κτηνοτρόφοι επισκέφτηκαν τους χώρους της Έκθεσης, συνομίλησαν με τους εκθέτες καθώς και με κορυφαίες εταιρείες γεωργικών μηχανημάτων ώστε να κάνουν τις καλύτερες επιλογές εξοπλισμού που χρησιμοποιούν στις αγροτικές και κτηνοτροφικές
εκμεταλλεύσεις τους.

Τα τοπικά προϊόντα από τους εκθέτες του εσωτερικού χώρου, έγιναν ανάρπαστα.
Παράλληλα τα καταστήματα εστίασης, εμπορικά, καφέ, ξενοδοχεία της πόλης των Φερών όλες τις ημέρες ήταν ασφυκτικά γεμάτα.

Σκόπιμες διαδόσεις όλο το προηγούμενο διάστημα ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η Αγροτική Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη καθώς και ότι δεν θα υπάρξει Λούνα Παρκ, διαψεύσθηκαν πανηγυρικά. Δυστυχώς, τέτοιου είδους τακτικές μόνο κακό κάνουν στο θεσμό της Αγροτικής Έκθεσης και στην περιοχή μας.
Η προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της Αγροτικής Έκθεσης Φερών είναι διαρκής…

Related posts

Αν. Δημοσχάκης: Ο Ελληνικός λαός ανανέωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην ΝΔ

editor

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

Οχυρό Ραφήνας: Το μεγαλύτερο πάρκο στην Ελλάδα

editor
27/04/2024 11:24